avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta 1988

Activitate Nicoleta 1988

Răspuns la discuția Co_asigurare
Da este. Nu trebuie să aibă mai mult de 5000 de metri pătrați pe numele lui. Dacă are și se va descoperi ulterior veți acuzat de fals în declarații.
Întrebați la Topspeed Bragadiru daca se implică ei. Sunați și explicați situația, poate că ajută.
Căutați un service care sa va repare mașina pe RCA-ul celuilalt. In cazul in care găsiți întrebați dacă suma pentru reparație nu este plătită în totalitate de asigurător cine acoperă restul. Doar așa veți fi sigur că nu plătiți diferența din buzunar.
Discuție Informații
Buna ziua. Am fost informat de Firma de asigurări auto că nu sunt de acord sa plătească costul total al reparației pentru vopsire bara spate la mașina personală ( am fost lovit din spate, sa făcut amiabila ). Mașina am luat-o din service in urma cu o lună, tot atunci am întrebat la.service daca îmi dau vreun act pe reparatie, răspunsul a fost că nu căci a fost vopsită pe RCA. Se poate întâmpla că acel service sa îmi solicite plata diferenței neacoperita de firma de asigurări auto?
Răspuns la discuția Acte auto
Prin notariat niciodată, mi-am luat țeapă la achiziția unui apartament . Nu am primit toate actele, am notificat notarul și degeaba , se pare că ei doar încasează onorariul , pun o ștampilă și dau un număr de înregistrare. Nu se fac vinovați de lipsa de informare a clientului.
Va mulțumesc tuturor, am luat permisul pe bune. In sfârșit am întâlnit un polițist corect. Am dat de 8 ori, polițistul a zis că trebuia să il iau de mult . I-am spus să le adreseze această întrebare colegilor lui.
Discuție Acte auto
Buna ziua. Am de gând să cumpăr o mașină înmatriculată pe România. Acum vine marea întrebare , am găsit o mașină care în talon avea trei spații libere intre penultimul și ultimul ITP care era valabil . Mi sa părut ciudat , de ce apărea așa în Talon? Că sa nu mai zic că CIV-ul nu avea nici un nume pe el. Normal că am refuzat să fac CV cu proprietarul. Uitasem , in Talon era numele lui.
Discuție Acte auto
Buna seara. Va rog să mă ajutați cu sfaturi legate de actele pe care trebuie sa le primesc la achiziția unei mașini înscrise pe România. Alta nedumerire ar fi pentru cazul in care eu solicit să mergem in service sa o verifice un mecanic și descoperă probleme mari la masină , cine plătește constatarea?
Într-un final , am schimbat Școala de șoferi. Am dat de trei ori până acum și adevărul este că nu mă pot pune cu examinatorii , legea le dă dreptul să facă ce doresc cu acea fisa de examinare. Cu al treilea am mers fara probleme 10 minute după care mă pune sa opresc pe dreapta și ma declarat respinsă . Asta-i Romania....
Se întâmpla să știe cineva ce pot face pentru a trece examenul auto? Șpaga nu se mai poarta , m-am interesat , cel puțin pe București.