avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate androne.gabryela

Activitate androne.gabryela

Adaug că toata aceasta problema.. tatăl este cel care a făcut plângerea și totul este pe numele dansului. Dar mesajele și rugămintea să repar deși nu este vina mea doar îmi cresc liniștit copilul .. nu a fost deacord .cerând prejudiciu de 1000 lei .

Dapix a scris:

Daca procurorul abuzeaza de functia lui de procuror, este foarte, foarte grav.
Ce exemplu de om al dreptatii da el societatii'?

Ignorati-l si faceti-i o reclamatie la CSM sectia de procurori.

Mie nu mi-ar fi teama de banii multi si de functia lui.
In fata legii este si el un simplu om, egal cu maturatorul de strada.

Este al doilea pe județ. Și chiar abuzează că îl cunosc destul de bine.
Sunt a 3 persoana care și.a luat țeapă în privința banilor. Dar pe mine s.a supărat când am spus. Recunosc. Am recunoscut . Că voi face reclamație asupra casei pe care o deține. . Fiind actele și casa trecută pe numele tatălui lui pensionar cu o pensie de 3000 lei.

Nu mă pot bucura de copil,de viață că sunt stresat. Îmi este frica de ceea poate face
Buna ziua . Se da următoarea situație.. sa redacteze pe scurt că sa pot fi înțeles .
Am lucrat in jur de 3 ani la un procuror ( fara carte de munca) acum 1 an de zile nu ne.am înțeles cu banii. Mai avea o sumă de 3000 lei sa îmi plătească, nu a dorit. M.a înjosit și mi.a mai platit doar 900 lei. Apoi la aproximativ o lună de zile primesc amenințați prin mesaje cum ca in casa lucrata de mine au apărut niste zgârieturi pe 2 placi de gresie ,spunand că eu am distrus bunurile..
Am fost la diferite citații la politie , am făcut drumuri de 50 km.. special. Ok până acum.
Am incercat sa vorbesc cu procurorul sa o repar sa scap de aceste acuzați sa scap de tot stresul. Că eu sunt doar un om de rând. El fiind al 2 pe județ . Și un om cu bani.
Nu a acceptat.
Acum după aproximativ 5 luni ,sunt sunat tot de dl de la poliție unde am răspuns la petițiile ,plângerile dansului. Și mă înștiințat sa mă duc la București să mă prezint la testul poligraf,că dacă este negativ ,totul se termină ..
Mă poate obliga sa parcurg 150 km pt poligraf ? Și tocmai la București ?pe baza că în oraș aici nu exista .
Mă poate obliga ? Dacă refuz ce probleme pot avea ?
Va rog frumos sa mă ajutați cu sfaturi .
Sunt un om cu o familie cu frica de Dumnezeu.
Dl norocel .
Probabil sunteți unul din ei..
Asta ar însemna să stau in casa doar când doarme copilul.. sa stea afara in permanenta..este copil nu bibelou.
Nu cataloghez pe nimeni..
Lui i se cuvine tot .. eu nu vreau decât liniște . Sa mă lase să îmi cresc copilul frumos.
Nu cu reguli...
Am vecini pe scara cu copii. Și nu pățesc ce pățesc eu de la acest specimen.
Și spun asta că stau langa mine. Si se aud zgomote .și tot ce poate un copil.
Este o garsoniera. Este destul de izolata cu covor pt copii.de 5 cm.
Probabil Daia ajungem aici..că legile sunt permisibile pt toți
Hărțuire

Stau la bloc. O familie cu un copil 2 ani jumate .
Totul a început acum 2 ani.. de când copilul meu plângea pt alăptare .sau se juca cu jucării mai zGomotoase.. sau premergător...
Petiții cu zecile de la un om pensionar..( nu spun detalii pt a nu se afla totul)
Petiții,minciuni spune , plimbata peste tot la politie locala / națională. Întotdeauna se închidea petiție cu ( nu s.au găsit dovezi.probe )
Pensionarul înregistrează , filmează , pozează . Când ies, când intru ,când mă joc cu copilul. Etc etc. .. in casa mea nu am voie sa respir ..asta simt.. m.am dus la politie de disperare. Și mi s.a răspuns : nu avem ce să ii facem. .. ( adaug că nu suntem singuri cu care face pe" șeful') lui totul i se cuvine ,totul sa fie in legea lui.
Acum văzând că nu se oprește .. politia nu mă bagă în seamă de hărțuire. Deși adaugă filmări. Înregistrări. Declarații care demonstrează că mă urmărește pe mine și familia mea. Nu se întâmplă nimic.
Mă gândesc să apelez la televiziune. Sa fac public atât cazul. Cât și poliția..
Nu se poate așa ceva ..
Unde mă sfătuiți să mă duc ?
Cu cine pot lua legătura ?
Mulțumesc .
Bună ziua. Am fost contactata ieri, și mi s.a adus la cunoștință, ca as avea o sesizare făcută către ISC...
Întrebarea mea este acest domn de la ISC se poate prezenta și întra în aceasta locuinta (garsoniera) oricând și oricum.
Pot adaugă faptul ca noi asa am cumpărat aceasta garsoniera în rate ce.i drept. Și ni s.a adus la cunoștință ca au fost modificări în anii 2002.. Ceea ce toți din bloc au acest lucru. O ușă la bucatatie pusa în alta parte..
Fostul proprietar, mi.a dat atât cadastru vechi. Cat și cel nou făcut, dar neintabulat la primărie, împreună cu o foaie verde în care este atestat lucru ca mutarea acestei uși nu a pus în pericol aces bloc.
Ce se poate face?
Mulțumesc anticipat
1. Președintele este mai rău ca administrator. El trage sforile sa zic asa.
De exemplu știe ca lângă mine sta k familie de 4 persoane, în schimb este trecut doar 1 persoana
2.Eu când plăteam, întotdeauna online, făceam print și ii trimiteam pe wp. Asa a fost vorba, și deșii făceam acest lucru tot apăream restanta. Sau când plăteam la el în zilele scadente de venea la încasare, același lucru se întâmplă.
3.in privința curentului am înțeles. Mulțumesc.
4. De devizul de la acoperiș tot îl cerem. Iar la fiecare persoana spune preturi diferite. Niciodată același preț. Și nu a pus niciodată nimic in legătură cu banii pt acoperiș. Ceea ce mi se pare inacceptabil asa ceva, banii sunt de la noi. Avem drepturi sa știm ce plătim
Bună ziua!
Vin cu următoarele întrebări :
1.administratorul blocului face diferența între cei adăugați la întreținere,(mai puține persoane decât sunt în acea locuință) ce este de făcut?
2.am un schimb de mesaje, în care administratorul recunoaște ca se fura curent, fiind și restant cu factura, dar spune că nu are ce sa facă, in acest caz ce as putea face eu ca locatar?
3.mereu apar restanta la întreținere deșii plătesc, nu doar eu, sunt în fiecare luna 2 3 persoane, deșii fac dovada plății online la termen. Apar cu restanta, după care ștearsă cu pixul..
4 asociația a hotărât refacerea acoperișului, zis și făcut, în schimb încă nu știm care este suma finala la construcție. Încă ezita sa ni se dea răspuns, deșii lucrarea a luat sfârșit acum 2 săptămâni. În acest caz ce este de făcut?
P.s. Doresc detalii din fiecare! Doresc sa fac nu dreptate ca e mult spus. Dar cel puțin sa fie corectitudine.
Va mulțumesc.
Bună seara! Am citit ca s.a promulgat legea cum ca bebeluși pana în 3 ani, nu sunt trecuți la întreținere?? Este adevărat? Am citit ca este acceptata de Iohannis! Ma puteți ajuta cu detalii! Mulțumesc.