avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate androne.gabryela

Activitate androne.gabryela

Dl norocel .
Probabil sunteți unul din ei..
Asta ar însemna să stau in casa doar când doarme copilul.. sa stea afara in permanenta..este copil nu bibelou.
Nu cataloghez pe nimeni..
Lui i se cuvine tot .. eu nu vreau decât liniște . Sa mă lase să îmi cresc copilul frumos.
Nu cu reguli...
Am vecini pe scara cu copii. Și nu pățesc ce pățesc eu de la acest specimen.
Și spun asta că stau langa mine. Si se aud zgomote .și tot ce poate un copil.
Este o garsoniera. Este destul de izolata cu covor pt copii.de 5 cm.
Probabil Daia ajungem aici..că legile sunt permisibile pt toți
Hărțuire


Stau la bloc. O familie cu un copil 2 ani jumate .
Totul a început acum 2 ani.. de când copilul meu plângea pt alăptare .sau se juca cu jucării mai zGomotoase.. sau premergător...
Petiții cu zecile de la un om pensionar..( nu spun detalii pt a nu se afla totul)
Petiții,minciuni spune , plimbata peste tot la politie locala / națională. Întotdeauna se închidea petiție cu ( nu s.au găsit dovezi.probe )
Pensionarul înregistrează , filmează , pozează . Când ies, când intru ,când mă joc cu copilul. Etc etc. .. in casa mea nu am voie sa respir ..asta simt.. m.am dus la politie de disperare. Și mi s.a răspuns : nu avem ce să ii facem. .. ( adaug că nu suntem singuri cu care face pe" șeful') lui totul i se cuvine ,totul sa fie in legea lui.
Acum văzând că nu se oprește .. politia nu mă bagă în seamă de hărțuire. Deși adaugă filmări. Înregistrări. Declarații care demonstrează că mă urmărește pe mine și familia mea. Nu se întâmplă nimic.
Mă gândesc să apelez la televiziune. Sa fac public atât cazul. Cât și poliția..
Nu se poate așa ceva ..
Unde mă sfătuiți să mă duc ?
Cu cine pot lua legătura ?
Mulțumesc .
Bună ziua. Am fost contactata ieri, și mi s.a adus la cunoștință, ca as avea o sesizare făcută către ISC...
Întrebarea mea este acest domn de la ISC se poate prezenta și întra în aceasta locuinta (garsoniera) oricând și oricum.
Pot adaugă faptul ca noi asa am cumpărat aceasta garsoniera în rate ce.i drept. Și ni s.a adus la cunoștință ca au fost modificări în anii 2002.. Ceea ce toți din bloc au acest lucru. O ușă la bucatatie pusa în alta parte..
Fostul proprietar, mi.a dat atât cadastru vechi. Cat și cel nou făcut, dar neintabulat la primărie, împreună cu o foaie verde în care este atestat lucru ca mutarea acestei uși nu a pus în pericol aces bloc.
Ce se poate face?
Mulțumesc anticipat
1. Președintele este mai rău ca administrator. El trage sforile sa zic asa.
De exemplu știe ca lângă mine sta k familie de 4 persoane, în schimb este trecut doar 1 persoana
2.Eu când plăteam, întotdeauna online, făceam print și ii trimiteam pe wp. Asa a fost vorba, și deșii făceam acest lucru tot apăream restanta. Sau când plăteam la el în zilele scadente de venea la încasare, același lucru se întâmplă.
3.in privința curentului am înțeles. Mulțumesc.
4. De devizul de la acoperiș tot îl cerem. Iar la fiecare persoana spune preturi diferite. Niciodată același preț. Și nu a pus niciodată nimic in legătură cu banii pt acoperiș. Ceea ce mi se pare inacceptabil asa ceva, banii sunt de la noi. Avem drepturi sa știm ce plătim
Bună ziua!
Vin cu următoarele întrebări :
1.administratorul blocului face diferența între cei adăugați la întreținere,(mai puține persoane decât sunt în acea locuință) ce este de făcut?
2.am un schimb de mesaje, în care administratorul recunoaște ca se fura curent, fiind și restant cu factura, dar spune că nu are ce sa facă, in acest caz ce as putea face eu ca locatar?
3.mereu apar restanta la întreținere deșii plătesc, nu doar eu, sunt în fiecare luna 2 3 persoane, deșii fac dovada plății online la termen. Apar cu restanta, după care ștearsă cu pixul..
4 asociația a hotărât refacerea acoperișului, zis și făcut, în schimb încă nu știm care este suma finala la construcție. Încă ezita sa ni se dea răspuns, deșii lucrarea a luat sfârșit acum 2 săptămâni. În acest caz ce este de făcut?
P.s. Doresc detalii din fiecare! Doresc sa fac nu dreptate ca e mult spus. Dar cel puțin sa fie corectitudine.
Va mulțumesc.
Bună seara! Am citit ca s.a promulgat legea cum ca bebeluși pana în 3 ani, nu sunt trecuți la întreținere?? Este adevărat? Am citit ca este acceptata de Iohannis! Ma puteți ajuta cu detalii! Mulțumesc.
Buna ziua , se da urmatoarea problema , unde locuiesc , este o un spatiu pentru care se foloseste pt parcarea masinilor, fiind terenul intitutului , nu al locatarilor sau asociatiei. Se parcheaza de la masini de firma pana la 3-4 masini de persoana .
Sunt blocata de o alta masina , pe care nu o recunoaste nimeni dintr.un bloc cu 2 scari , am sunat la politia locala , mi s.a spus ca nu pot face nimic fiind proprietate privata , am apelat la o alta masina , la care primesc mesaje in parbriz nu parca aici si amenintari , tot nu pot face nimic din cauza ca esre privata!! Va rog frumos ce as putea face !! Sa imi mut masina , care nici numai porneste , probabil bateria ,dar nu am cum sa ii dau curent fiind blocata si toate cele!! Va rog la cine pot apela , afla a cui este masina , multumesc frumos.
Răspuns la discuția Pensia alimentara / hartuire !
1.Am o adresa din buletin fixa ! Acel ofiter care mi.a amenintat parintii stia de adresa mea ,repetand la telefon .
2.Am cerut sa se faca test ADN ,asta vorbit cu mama fetei , din care a rezultat un scandal de proportii si injurii !! Eu afland unele detalii, si nefiind in tara cand s.a nascut si etc.
3. O plangere penala a fost tot pt neplata pensiei alimentare , iar eu am demonstrat cu toate foile pe 1 an de zile ca defapt era platita, lasand in urma restul .
4. Acum la 4 ani acelasi lucru se intampla , pe langa faptul ca nu se tine cont de adresa mea din buletin , se duc sa imi ameninte parintii , si dau vorba prin sat !! Plus ca nu s.a platit pensia. Am trimis prin fax ultimele 6-7 luni pt a demonstra ca s a platit pensia cu suma stabilita de la divort,asteptand sa se termine acel proces de majorare pt a achita cat se cuvine !! Nu ma dau la o parte din a nu platii !!
5. Pe mine ma intereseaza cum o pot oprii pe respectiva doamna ,mama fetei , prin a face plangere penala si sa ma tot hartuiasca , mi se pare ca se merge prea departe ,nefiind vinovat .
Multumesc
Buna ziua !
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
In 2010 divort din care a rezultat si un copil,proces ,stabilirea pensiei alimentare 200 lei ,pana anul trecut cand a intentat un alt proces pt decaderea din dreptul si marirea alocatiei pe baza salariului minim. In ideea in care nu am mai fost in contact cu fata si cu tot ce are legatura 4 ani de zile ! Tot din cauza mama fetei s.a ajuns la aceasta solutie , din cauza comportamentului scandalagiu . In urma cu 4 ani un alt proces daca ma exprim corect pt neplata pensiei , eu am demonstrat ca s.a platit pensia alimentara ! Nu am luat nicio masura atunci , am zis sa nu ma complic. Iar acum ma lovesc de acelasi lucru ,proces pt neplata , am ultimele 7-8 luni cu suma de 200 lei !!! Dar asta nu este tot , un ofiter de la sectia la care s.a depus plangerea de fosta sotie , sustine ca s.a trimis la adresa din buletin 2 plicuri ce nu au fost ridicate ! Eu nestiind de existenta lor ,logic. Dansul preferand sa se duca sa ameninte la fostul loc de munca al tatalui meu din alt oras ,ca daca nu ma prezint si etc vor primii amenda suma de 1000 lei , ceea ce mi se pare exagerat , tiinand cont ca la telefon stia adresa mea , dar nu s.a prezentat niciun ofiter ,reclamatie !!
Ma gandeam in primul rand daca as putea face o reclamatie sau ceva pt aceasta hartuire ,daca o pot numii asa , si in privinta domnului tinand cont ca sunt oameni in varsta si bolnavi ,cat si a fostei sotii pe simplu fapt ca nu inteleg de ce nu ma lasa ,tinand cont ca platesc pensia , eu avand familia mea si copilul meu cu altcineva !! Va multumesc frumos !
Ajutati.ma va rog !