Va salut, am si eu o intrebare , vreau sa o achizitionez o masina, aceasta este din anul 2009, nu stiu daca proprietarul are taxa platita si nerecuperata, dar de exemplu daca nu a platit taxa respectiva, acum am inteles ca s-a scos, eu cand o sa merg la inmatriculari o sa platesc taxa respectiva pentru ca el nu a platit-o atunci?
Sau nu se mai plateste asa ceva acum? Sa ma lamureasca si pe mine cineva.
Salut, acum cateva zile am avut un eveniment neplacut, un biciclist baut mi-a sarit in fata la masina, iar ca sa-l evit am intrat cu masina intr-un stalp. RCA-ul imi acopera aceasta dauna? Tin sa precizez ca masina nu se mai poate face iar asigurarea este la [EDITAT].
In momentul de fata sunt in desfasurarea unei succesiune, o sora trebuie sa plece in strainatate, ea nu are pretentii si imi lasa mie drepturile ei, se poate face o procura pe alta persoana sau chiar mie in cazul in care trebuie sa incheiem succesiunea si ea nu este prezenta acolo ??
Buna seara, dupa decesul parintilor noi copiii (6) nu am dezbatut succesiunea. Intre timp, 2 dintre frati au decedat iar eu vreau sa dezbatem succesiunea pentru a-mi dobandi drepturile ce imi revin de la parinti. In situatia in care sotia fratelui decedat nu este de acord sa dezbatem succesiunea invocand motivul lipsei banilor, eu pot deschide succesiunea iesind din indiviziune platindu-mi doar partea ce mi se cuvine?? Mentionez ca bunurile ce urmeaza sa fie impartite sunt cateva hectare de teren arabil, la imobil eu neavand pretentii. Vreau doar sa stiu daca imi pot lua drepturile platind doar partea mea
Buna seara, dupa decesul parintilor noi copiii (6) nu am dezbatut succesiunea. Intre timp, 2 dintre frati au decedat iar eu vreau sa dezbatem succesiunea pentru a-mi dobandi drepturile ce imi revin de la parinti. In situatia in care sotia fratelui decedat nu este de acord sa dezbatem succesiunea invocand motivul lipsei banilor, eu pot deschide succesiunea iesind din indiviziune platindu-mi doar partea ce mi se cuvine?? Mentionez ca bunurile ce urmeaza sa fie impartite sunt cateva hectare de teren arabil, la imobil eu neavand pretentii. Va multumesc.
Fratele meu a fost înfiat de o Mătușa a mamei mele, noi ca frați având acum nume de familie diferite, acesta mai are vreun drept asupra bunurilor ce il au părinții naturali?
In cazul in care am întreținut o persoana iar dupa deces m-am ocupat de toate cele creștinești , neavând încheiat un act prin care acea persoana sa-mi fi dat bunurile deținute, in cazul in care am sa dezbat succesiunea, bunurile se împart egal pentru fiecare Moștenitor ? ( nepoți, persoana respectiva nu avea copii) Menționez ca din 1991 pana in prezent eu plătesc impozitul pe pământul arabil, acesta fiind obiectul succesiunii.
Bunicul meu a avut un unchi care nu a avut mostenitori si l-a luat sa aiba grija de el doar ca nu i-a dat nimic in scris bunicului meu si de cand a murit impozitul este platit de el, exista vreo posibilitate sa devina el proprietar pe acel pamant?
Se mai poate face ceva cu o declaratie la un notar cu 2 martori ca l-a intretinut?