avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate apostola

Activitate apostola

Conditii deosebite de munca dupa 2001.
Sotul a obtinut gr 2 de munca intre perioadele 01.03.1983-04.01.1985 si 12.08.1986-01.04.2001, prin sentinta civila in urma unui proces cu fabrica unde a lucrat. Dupa 2001 a lucrat in acelaeasi conditii, iar unii colegi cam de aceeasi varsta cu el sunt deja pensionati datorita faptului ca au dat fabrica in judecata si pentru perioada de dupa 2001.
Ar putea sa obtina reducerea varstei de pensionare pentru ca a lucrat in conditii deosebite de munca si dupa 2001 pana in 2009?
Multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua, sotul meu ar vrea sa sa pensioneze cu penalizare in august 2023, Mentionez ca este nascut in august 1965, o sa aiba 38,9 luni vechime(fara armata) si 16,5 luni de grupa II. Locuieste si in zona in care se reduce cu doi ani varsta de pensionare pt poluare.. Va multumesc!
Buna ziua!
Fac o lucrare la cimitir, dar muncitorii respectivi nu au firma si nu pot emite factura sau bon.
Are valoare chitanta de mana ca dovada?
Cum trebuie redactata?
E suficient sa platesc in fata unui martor?
Răspuns la discuția succesiune
Multumesc!
Răspuns la discuția succesiune
Deci fara succeciunile dupa cei trei copii decedati ai bunicii nu putem sa vindem casa?
Discuție succesiune
Bunica si trei dintre cei cinci copii ai ei au decedat, Dorim sa facem succesiunea dupa bunica pentru a vinde casa in care a locuit. Intrebarea este daca trebuie sa facem (noi mostenitorii copiilor decedati) intai succesiunea dupa cei trei copii decedati ai bunicii?
Buna ziua! Mama mea a cumparat o casa fiind despartita de tata dar nu si divortata,tata a decedat intre timp,iar fratele nu vrea sa faca succesiunea.
Intrbarea este daca mama poate sa imi treaca jumatatea ei de casa la care mai are dreptul , fara succesiune?Multumesc!
Sunt in aceeasi situatie,cum ati rezolvat?