avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1779 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Bună ziua. In 2005 am vandut un teren cu contract de mână. Pana la această dată cumparatorul nu a facut intabulare iar eu in tot această perioadă am plătit impozitul pe care nu vrea sa mi-l restituie. Ce pot să fac ? Există o kege care sa ma repună in proprietate având in vedere ca am plătit eu impozitul?Terenul este intabulat pe mine.Multumesc.
Mai este valabil contractul de vânzare cumpărare teren 2006 facut de mâna cu 2 martori pentru intabulare la notar?
Am certificat de moștenitor eliberat de notar pe un teren care este pe un titlu de proprietate cu încă 2 proprietari.,fiecare deținem 1/3 părți. Eu as dori sa il vand separat de ei.Vă rog sa îmi spuneți cum trebuie să procedez.
Vă rog să îmi spuneți dacă am obligații legale față de o mătușă care nu are copii nici casă, este intr-un azil unde pensia îi acoperă costurile respective. Eu sunt nepot din partea fratelui său, și am lăsat nr.de telefon personal la internarea in azil.Menționez ca am ajutato cu internare de bunăvoie fără nici un beneficiu material. Mulțumesc
Vă rog să îmi spuneți cum pot obține sigur un teren arabil de la o mătușă care nu are copii .pe titlul de proprietate mai sunt 2 persoane (frati decedați ) insa dețin fiecare 1/3 parți fiecare.Mentionez ca nu mai are titlul de proprietate în original. Ce acte am nevoie, care e cea mai buna soluție pentru a nu fi atacată de ceilalți nepoți si cat ar costa.Suprafața este de 1,1ha.Vă Mulțumesc
După decesul persoanei titular al depozitului bancar se pot retrage banii din cont in baza imputerniciri din contractul de depozit de către persoana trecută in contract?