avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate stefimit

Activitate stefimit

Parat in cauza ar fi o Unitatea Administrativa Teritoriala .
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez.
In situatia in care sunt doua mostenitoare testamentare,legatare cu titlu universal,autoarea lor fiind mentionata in TP, alaturi de cei trei frati ai sai,toti decedati in prezent,in calitate de mostenitori ai defunctului lor tata,se poate solicita instantei ,sa li se constate dreptul de proprietate ca efect al uzucapiunii de peste 30 de ani,prin jonctiunea posesiilor succesive?
Fac precizarea ca cei trei frati ai autoarei noastre,nu au mostenitori.
Multumesc!
Buna seara!
Va rog sa ma ivatati cum sa fac.
Bunica este in varsta si am nevoie de o persoana care sa aiba grija de dansa,dar vreau sa fac legal. Am o doamna care vrea si doresc ceva legal. Cum sa fac? Contract de munca?Cum si unde? Sau alta metoda.
Multumesc!
Buna ziua! Bunica a fost divortata de bunicul meu. Tatal meu a decedat inaintea bunicului, Pe titlul de proprietate este doar bunicul. Tatal meu a fost singurul copil din relatia bunicilor,iar eu sunt singurul copil al tatalui meu. Multumesc!
Buna seara!
Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema !
Bunicul meu este decedat.Acesta are un imobil teren pe care este construita o casa.Exista un titlu de proprietate unde este singurul proprietar. Bunicul meu a avut un fiu,tatal meu, care a decedat si el.Parintii mei divortati. Eu sunt singurul copil al defunctului meu tata. Cum ma invatati sa procedez cu mostenirea de la bunicul meu. Prin instanta ? Pe cine chem in judecata? Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa-mi specificati cum se procedeaza in urmatorul caz?
Bunicul decedat .Acesta a avut un baiat care a decedat si el.Fiul bunicului are o fata . Bunicul are cont la o banca si o suma pe care nu o stie. Cum se procedeaza in acest caz ca mostenitoarea sa intre in posesia sumei de la banca. Banca nu a vrut sa-i dea relatii . Multumesc!
Adeverintele sunt date de catre Arhiva Nationala,Societatea la care a lucrat bunicul pana in anul 1989 si dupa ,pana la data iesirii la pensie s-a dus, ca multe alte societati, la fier vechi.
Multumesc!
Buna dimineata! Un verisor a avut un accident de circulatie in care nu a fost el vinovatul. Masina ,dauna totala. In masina au fost el ,sotia si copilul in varsta de 4 ani. Din fericire nu au avut decat traume si rani usoare. Cand a venit ambulanta nu au dorit sa mearga la spital,insa la doua zile sotia si verisorul meu au fost nevoiti sa mearga la urgente deoarece au avut probleme (ameteli,dureri in zona capului etc)mergand la IML si dandu-le cate 7 zile de ingrijiri medicale din cauza accidentului. Soferului vinovat a intrat in depasire fara sa se asigure intrand direct in masina verisorului. Politia i-a retinut permisul pe 3 luni si dandu-i avertisment. In acest caz ,ce se poate face?Multumesc!
Multumesc! I se opresc banii direct din pensie.