avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Emma Ela

Activitate Emma Ela

Buna ziua!Daca o persoana dorește sa se angajeze la o companie ce dorește persoane sa împartă pliante in oras part-time atunci este necesară angajarea acelei persoane sau nu e neaparat nevoie?jobul fiind part-time
buna ziua! Mi-am pierdut buletinul de ceva timp si as vrea sa imi fac unul nou dar nu am actul prin care se face dovada spaţiului în care locuiesc.Parintii nu pot veni cu mine cand imi voi face buletinul si nu am nici actul cu dovada spatiului.Imi vor da un buletin provizoriu ?sau este necesar sa vine si aprintii eu fiind majora?
Buna ziua!MI-am pierdut buletinul si as vea sa imi fac unul nou.Unde trebuie sa merge prima data si ce acte sunt necesare.
1.Ce document este documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu şi, după caz, cel cu care se face dovada adresei de reşedinţă, original şi copie.
2.Pot merge fara parinti sa-mi fac buletinul(19 ani)?
Buna ziua!As dori sa intreb daca la angajarea pentru un loc de munca la un restaurant sau in domeniul acestuia este numaidecat nevoie de certificatul medical ?
Am on intrebare:Daca sunt majora si vreau sa inchiriez un apartament/garsoniera este nevoie numaidecat de buletin pt a inchiria,sau se poate si fara buletin(momentan l-am pierudut si nu sunt in oras)?
Discuție buna ziua!
Mi-am pierdut buletinul si sunt mutata in alt oras la o distanta mai mare.As vrea sa ma angajez undeva de preferinta la un restaurant si nu stiu ce sa fac ca nu am buletinul;am inteles ca trebuie declarat la poilitie pierdut buletinul si o sa primesc un buletin provizoriu dar se poate face buletinul in alt oras decat in cel natal sau in care mi-am facut buletinul de 18 ani?
Ma poate angaja cineva pe baza certificatului de nastere sau a altui document orii este numaidecat buletinul?
Multumesc!
e nevoie doar de buletin pt inchiriere?
Buna ziua! Am 19 ani si sunt fata,iar dupa cum am spus urmeaza sa plec de acasa in alt oras.In acel oras unde o sa ma stabilesc as vrea sa inchiriez un apartament.Am voie din punct de vedere legal la 19 ani sa inchiriez pe propria raspundere apartamentul sau garsoniera far acordul parintilor?
Daca da ce documente si acte sunt necesare pt inchiriere?
Multumesc!
Buna ziua!Ma numesc Ema si am 18 ani si 11 luni(fac 19 la sfirsitul lui mai).As vrea sa plec de acasa ,in alt oras fara sa stirea parintilor;o sa le spun dupa ce o sa plec de acasa,cand o sa ma stabilesc in celalalt oras ca sunt bine si motivul pentru care am plecat deoarec daca le-as spune inainte nu m-ar lasa nicidecum.E legal acest lucru si daca m-ar gasi ar avea dreptul legal sa ma ia inapoi acasa chiar daca eu nu doresc?
Am auzit de un document de separare dupa varsta de 18 ani?