avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Activitate claus77

Activitate claus77

Răspuns la discuția Informatii
Actele de studii ale copiilor, foi matricole, acte medicale daca exista, pe care va trebui sa le traduceti. Trebuie sa va informati la unitatea scolara unde dori sa inscrieti copiii ce acte va mai solicita.
Răspuns la discuția Vanzare auto PJ
una din variante este un contract de vanzare cumparare, el va vinde, firma va cumpara, pt ca inainte sa o puteti reinscrie dvs in financiar, mai intai trebuie sa o scoata el.
Trebuie sa schimbati talonul masinii, sa solitati un duplicat ca urmare a modificarii adresei de domiciliu
Răspuns la discuția Inmatriculare auto
Nu exista un timp maxim, in Romania se asteata raspunul autoritatilor din Spania,care fac verificari legate de talon
Răspuns la discuția Numere provizorii.
100 % Nu
Răspuns la discuția Contract de comodat
Legea din 20 mai se refera la obligatia persoanei care a cumparat masina, sa o si inmatriculeze, nu are legatura cu cine conduce masina.Din ce ati scris reiese ca nu ati cumparat de la sora masina, asa ca nu are legatura aici legea la care faceti referire
Legea din 20 mai se refera la obligatia persoanei care a cumparat masina, sa o si inmatriculeze, nu are legatura cu cine conduce masina.
Răspuns la discuția Inmatriculare masina radiata!!!
puteti inmatricula masina doar daca a fost "radiat la cerere".. Nu ati funizat informatii despre ce documente detineti in momentul actual, pt a putea primi un raspuns cat mai exact legat de procedura de inmatriculare
Răspuns la discuția Vanzare masina
platiti la DRPCIV 30 lei -contravaloare taxa pastrare numere - si ii dati cumparatorului o copie de pe chitanta pe care o veti primi. In acest fel, cumparatorul va preda, atunci cand va inmatricula masina, copia chitantei respective, in loc de numere. Numerele vi le va trimite DUPA ce inmatriculeaza masina pe numele lui. De mentionat faptul ca dvs veti putea utiliza numerele pastrate numai dupa ce masina figureaza inmatriculata cu altele.