avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate Cineva94

Activitate Cineva94

Buna ziua. Mi am pierdut portofelul unde aveam toate actele permis, buletin si carduri. Am fost sa fac un nou buletin si dureaza 30-45 de zile sa se emita pentru ca in Romania este "criza" de plastic pe care se tipareste. Am platit si taxa de permis 89 de lei si m-am programat online ca sa mi se elibereze si un nou permis si cand am ajuns acolo au spus ca fara buletin nu se poate, aveam pasaportul la mine. Am cerut o dovada au spus ca nu se poate si mi-au recomandat sa merg pe jos pana am buletinul ca sa pot sa vin din nou si sa solicit si un nou permis.. Chiar nu exista nici o solutie? In halul asta functioneaza sistemul nostru?
Buna ziua. Am o problema cu cei de la Enel. Mai exact am transmis indexul prin aplicatie si se sterge automat uneori. Le am transims si pe e-mail si telefonic si ei nu imi emit facturile la timp si conform indexului transmis. Pentru perioada 20 octombrie - 24 noiembrie am primit factura pe 5 ianuarie si am un consum mare toata casa este pe curent inclusiv incalzirea. Trebuie sa primesc factura lunar nu 2 luni cumulat si ma forteaza sa platesc o suma mare. Le am cerut un discount la factura pentru ca au gresit si este a doua oara. In perioada septembrie 2019 - mai 2020 nu au emis nici o factura si am primit in iunie 2020 o factura de 5.000 de lei. Ii pot da in judecata? Ce pot obtine? Care sunt costurile pentru a face acest lucru si ce se intampla daca pierd procesul? Multumesc
Buna ziua. Detin un SRL-D din noiembrie 2016 am avut contract de comodat pe o perioada de un an care a expirat si nu l am mai reinoit pana acum. Vreau sa l reinoiesc luna viitoare si o sa l mut la alta adresa intr un apartament. Ce acte trebuiesc facute? Trebuie sa primesc acordul vecinilor?
Răspuns la discuția Notar Bucuresti
Vad ca sunteti din Buxufesti credeti ca ma puteti ajuta cu acest contract sau stiti pe cineva carw o poate face ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Notarii pot face actul dar costa puțin si nu le convine mai ales.ca pot pierde destul.de mult timp.Adica bani putini si munca destul de multă...
Il puteti face si la târg cum au zis dar daca vreti clauze contractuale este mai complicat.
Trebuie verificată si legalitatea clauzelor contractuale.

Răspuns la discuția Notar Bucuresti
Am sunat la mai multe cabinete notariale si au spus ca nu se ocupa cu asa ceva. Chiar parea ca i am jignit si mi au recomandat sa ma duc in targ la vitan sa l fac.
Discuție Notar Bucuresti
Buna dimineata. Caut si eu un notar in Bucuresti care ini poate face un act de vanzare-cumparare auto cu niste clauze in el. Proprietarul imi ofera garantie pe propria raspundere pe o perioada de cateva luni daca masina se strica. Multumesc.
Răspuns la discuția Colet pierdut
Nu am putut alege firma de curierat din pacate si unde am scris eu ca vina apartine clientului? Ma rog daca erati in aceasta situatie nu ii mai sustineati ! O seara buna !
Răspuns la discuția Colet pierdut
Ma faceti sa rad. Cum sa fie vina celui are vinde. Cand ei au lipit awb ul meu pe alt colet ai coletul meu l au pierdut prin depozit. Nu este prima data cand am probleme cu ei !
Discuție Colet pierdut
Buna ziua. Am comandat un colet din UK in valoare de 900 de lei pe care mi l a pierdut firma de curierat si momentan nu l gasesc. AWB UL meu a fost pus pe alt colet si aparea ca ridicat dar au facut verificari si au incurcat coletele. Ei nu vor sa coopereze deloc nu am cu cine sa vorbesc la telefon doar prin e mail si raspund foarte greu. Ce pot face?
Răspuns la discuția Concesiune
Tocmai asta este ideea imi eate foarte greu sa dezbat succesiunea.. trebuie mai intai a bunicilor dupa a copiilor si dupa eu.