avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Radulescu7

Activitate Radulescu7

Bună ziua! Am 39 de ani si 16 ani de vechime pot plăti în fiecare lună pentru vechime.?si ce suma?
Anul trecut am fost coasigurata prin sot. La câteva luni dupa aceasta m-am angajat pe o perioadă de 3luni. Intrebarea mea este mai sunt coasigurata? Deoarece de la CNAS i s-a spus soțului sa anunțe dacă voi lucra mai mult de 3 luni, dacă nu lucrez mai mult de 3 luni o sa imi pastrez in continuare calitatea de coasigurata.
Bună ziua! Dacă sunt coasigurata la sănătate prin contractul de munca al soțului si ma angajez trebuie să anunt eu la CNASS? Mulțumesc .
Un contract part time de 4 ore pe zi timp de 12 luni se ia in calcul la stabilirea indemnizației de crestere copil ?
Bună ziua !cat trebuie să plătesc la stat pe luna ca sa acumulez vechime dacă nu am contract de munca?
Bună ziua la un CIM cu program partial de 2 ore pe zi se plătește CAM 2.25%? Mentionez că acesta a fost încheiat cu o săptămână înainte de sfârșitul lunii martie anul curent!
Bună ziua! Dacă într-un CIM este trecut un salariu de 638 lei timp de 6 luni cat se adună la calculul pensiei ?
Tatăl poate solicita concediu de crestere copil în locul mamei si ulterior stimulent de inserție dacă aceasta nu lucrează și nu are 12 luni lucrate in 24 anteriori nașterii copilului?
Bună ziua! cum pot afla dacă sunt plătite contribuțiile la stat de către angajator? mentionez ca am contract în regim de telemunca.
Bună ziua ! Se poate plăti contribuțiile la stat pentru 3 luni de exemplu sa pot intregii perioada (de 12 luni lucrate in ultimi 2 ani anteriori nașterii copilului) pentru a beneficia de indemnizație de crestere copil?