Buna ziua,sunt inscris la ASE BUCURESTI la buget ,in urma inscrierii acestia au oprit documentele originale (diploma si foaie matricola)din liceu.
Doresc sa ma inscriu la scoala de subofiteri Campina,unde mi se cer originalele,si cu siguranta voi intampina probleme in retragerea foii matricole.
Ce ma sfatuiti sa invoc in cererea pe care o voi face la secretariat?
Ma vor intreba pentru ce imi trebuie?
un comerciant nu doreste sa-mi inlocuiasca accesoriile unui acoperis,tabla fiindu-mi confirmata inlocuirea prin garantie,cei cu tabla din verificari au zis ca nu sunt de la ei achizitionate accesoriile din acest motiv am contactat comerciantul insa acesta nu doreste sa-mi fie inlocuite accesoriile.doresc sa fac sesizare la opc si in instanta,
mentionez ca toate sunt cumparate din acelasi loc sunt in garantie,dar am confirmata inlocuirea doar la tabla nu si accesoriile,care sunt alta nuanta cu alte coduri.
credeti ca rezolv ceva?
mama a divortat de tata cu ceva ani in urma,apoi ea a cumparat o casa fiind unica proprietara.acum a murit mama.noi suntem doi frati si nu am facut taxa de succesiune.El se casatoreste,cum taxa succesorala nu a fost facuta intr-un eventual divort,cumnata are dreptul la o parte din casa,ADICA casa se imparte la 2 sau la 3?
]in urma cu 10 ani socrul vitreg ne-a vandut casa si terenul prin contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere la domiciliu imediat a vrut sa il rezilieze dar am castigat procesul deoarece el parasise domiciliu instrainat noua ,avand hotarare definitive si irevocabila.acum a murit dar el a intrat in posesia proprietatii printr-un act de donatie de la mama lui fiind singura in viata la acel moment,act autentificat la notar in care era scutit de raport partajabil.[b]mentionez ca el mai are multi frati care ar dori ceva din cele vandute de socrul meu catre noi.pot castiga ceva acestia din urma ,fratii lui?[/b]detin contact vanzare cumparare cu clauza de intretinere la domiciliu,mandate,bonuri de inmormantare poze,etc.ambele acte sunt facute la notar.
Am trimis un telefon in garantie la service iar acestia l-au indoit pt al scoate din garantie.La fel a procedat cu toti care au avut probleme ca si mine(aceeasi metoda la toti ).Am facut sesizare la OPC,am poze doveditoare dinainte de al trimite in service,a fost expediat catre mine dar am refuzat primirea lui.Daca OPC nu rezolva ce trebuie sa fac ?nu pot accepta sa pierd 1200 ron pt scoaterea abuziva din garantie a telefonului,in conditiile in care acesta a fost utilizat corespunzator.
@ Ioana Stoica
adica fata tatalui vitreg chiar daca nu apare in contractual de vanzare cumparare poate ataca actul in conditiile in care divortul a fost facut cu mult inaintea intocmirii acestui act de vanzare-cumparare?
tatal vitreg mi-a vandut cu clauza de intretinere la domiciliu o proprietate, cand nici nu iesisera actele de la intabulare m-a dat in judecata pt rezilierea actului insa pentru ca parasise domiciliu instrainat noua si cu dovezile aduse am avut castig de cauza noi.el nu a stat cu noi niciodata, timp in care noi avem mandate ca iam trimis bani, am fost la spital.acum fiind foarte bolnav si locuind in alta localitate la concubina noi nu putem afla cand moare ,sa il ingropam noi,asa cum scrie in contract.el are adresa de domiciliu la noi.ce putem face?ne este teama ca ,concubina il va ingropa fara sa ne anunte la ea in localitate ca apoi sa atace actul .nu au cununie civila cei doi.
Am 14.5 ani vechime și trebuie să mi se adauge 2 zile la concediu de odihna, însă 10 luni le am de șomaj primit în anul 2000 încadrat în legea 1/1991.vreau să știu dacă acea perioadă de 10 luni se adună să fac 15 ani pt a beneficia de încă 2 zile la CO?