CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Pana sa afirme Raed Arafat ca și persoanele vaccinate pot transmite virusul eu deja știam din alte tari.De prin martie- aprilie 2021 stiu acest lucru.
Insa, șansele de transmite a virusului sunt mult mai reduse.
De regula, anticorpii din vaccin oferă protecție și se luptă cu virusul.
Ca excepție, exista persoane vaccinate care nu dezvolta anticorpi chiar dacă sunt vaccinate. Acestea ajung la ATI și decedează, de regula, dar, sunt persoane cu imunitate scăzută ori persoane cu comorbiditati.
Cei nevaccinați mor și dacă nu au comorbiditati.
Aceasta este diferența de baza esențială și acest lucru creaza și problemele care generează restricțiile pentru persoanele nevaccinate.
De aceea sunt foarte supărat deoarece și mor oameni aiurea si avem și restricții cu toții.
Sunt însă necesare aceste restrictii fata de persoanele nevaccinate și mai ales ceea ce va mai urma.
Astazi, la Slobozia erau prea muti decedați și a trebuit sa se sape gropi și excavatorul.
La fel.a.fost și la Botoșani zilele trecute.
Mai toate persoanele decedate erau persoane nevaccinate.
Mor și tineri și copii în prezent dacă nu sunt vaccinați.
90% din decedați sunt persoane nevaccinate ucise de acest virus ucigaș.
Ati inteles?
Persoanele vaccinate cu comorbiditati sunt protejate și ele dacă cei nevaccinați nu circula decât în mod restrâns în spatiile închise.
Deci, prin restricții în spatiile închise sunt protejate și persoanele nevaccinate și cele vaccinate cu comorbiditati.
Cei nevaccinati nici nu se feresc de virus și îl pot transmite și din ignoranta.
Mulți dintre cei nevaccinați sunt oameni cu o educație precara și nu ii interesează de ceilalți.
Este dacă vreți o atitudine antisociala și este specifica celor needucați suficient.
Tind sa cred, cu parere de rau ca sunteti prea multi avocati, cu o conceptie foarte proasta, cat si una gresita! Nu am o problema cu cei vaccinati sau cei nevaccinati, am o problema cu drepturile care se incalca si dumneavostra ca si avovat ar trebui sa cunoasteti legea, cam tine si de dreptul penal, care probabil l-ati facut pe la badea Ioan/Vasile ! Intr-adevar exista foarte multi din categoria dumneavoastra care prin cunostiinte si-au obtinut atat licenta cat si intrarea in barou( bineinteles cu banii cumparam tot dar nu si desteptaciunea,) . Daca erati stimate domn’ un avocat cu capul pe umeri ati fi raspund in mod direct referitor la intrebarea adresata, nu sa faceti poezie! Ca si bonus, poate ca intr-adevar sunt cei nevaccinati prosti , in mod indirect la cele spus de d-stra, dar d-stra sunteti lipsit de EDUCATIE!