Daca am ramas sa lucrez( cu acordul angajatorului) doi ani dupa indeplinirea conditiilor de pensionare la limita de varsta( fara depunere dosar pt pensionare), pentru acesti doi ani se acorda puncte stabilitate?
Dosarul l-am depus dupa doi ani de la indeplinirea cond de limita de varsta. Multumesc
Persoana cu doua contracte de munca full time 8 ore, ambele la institutii de stat, una bugetara, alta cu autofinantare.
Este legala acordarea normei de hrana de la ambele institutii?
Multumesc
Am doua pensii, de stat si militara. Ambele putin peste 2.000 lei. Cumulate, depasesc 4000, prag pt care se plateste Sanatatea. Am de facut declaratie la Anaf? Pt ca individual nu sunt supuse aplicarii procentului de contrib sanatate. Multumesc
Am pierdut cartea de munca( am copii). A fost declarata in MO, am obținut adeverințe de la locurile de munca. Pt depunere dosar pensionare sunt suficiente adeverințe doveditoare venituri sau trebuie refăcută cartea de munca. Ma refer la o pensionare în iulie 2020 sau ianuarie 2022. Multumesc
Pot monta pe costuri proprii camera supraveghere video( a mașinii în parcare de resedinta, mașina care a fost supusa vandalism ului) pe stâlp Enel? Care ar fi pașii de urmat? Multumesc