avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen Matei

Activitate Carmen Matei

Buna ziua,
Bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune ale sotilor. Partajul asupra bunului comun il puteti realiza, intrucat nimeni nu poate fi fortat sa ramana in indiviziune. Oricine poate cere celuilalt coproprietar iesirea din indiviziune/partajul. Chiar daca fostul sot refuza vanzarea bunului, partajul judiciar se poate realiza prin atribuirea bunului in intregime unuia dintre soti in schimbul unei sulte, analizandu-se inclusiv perioada ramasa din credit, ajutorul acordat de fratele Dvs la plata avansului achitat, etc.

Buna ziua,
Puteti face demersuri legale in vederea actionarii in judecata a societatii, inclusiv sesizari catre institutiile abilitate, daca sunteti prejudiciat.
Cel mai bine este sa apelati la serviciile juridice ale unui avocat pentru a analiza documentele ce le detineti si starea de fapt.
Buna ziua,
Care este nelamurirea Dvs.?
Nu este necesara anexarea unei copii a cartii de identitate.
Un certificat constatator recent.
Actele pentru dizolvarea si lichidarea asociatiei se depun la judecatoria in a carei circumscriptie isi are sediul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Va puteti adresa mai departe instantei de judecata in situatia in care nu ajungeti la o intelegere cu asiguratorul.
Buna ziua,

Dovada calitatii Dvs. de reprezentant conventional o puteti face cu imputernicire acordata de catre administratorul societatii.

Calitatea de reprezentant legal (calitatea administratorului) se dovedeste cu certificat constatator eliberat de Registrul Comertului.

Contestatia o poate face si administratorul in calitate de reprezentant legal, insa la aceasta va fi necesar sa se anexeze un certificat constatator sau un extras furnizare informatii emis de Oficiul Registrul Comertului pentru a se dovedi calitatea de reprezentant al societatii.

Totodata, contestatia poate fi formulata si prin avocat.
Buna ziua,
In acest caz, atat Dvs., cat si matusa Dvs. veti primi fiecare o parte egala din mostenire.
Atat timp cat matusa Dvs. este in viata, nu vor putea veni la mostenire dupa bunica Dvs. cei doi copii ai matusii. Asadar, mostenirea se va dezbate in cote parti egale intre Dvs. si matusa 1/2 -1/2, doar daca sotul bunicii nu mai traieste.
Buna ziua,
Plangerea trebuie sa cuprinda: numele, prenumele, calitatea si domiciliul petitionarului, descrierea faptei care formeaza obiectul plangerii, precum si indicarea faptuitorului si mijloacelor de proba, daca sunt cunoscute. Plangerea trebuie sa fie semnata.