avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate SkillerBz

Activitate SkillerBz

Răspuns la discuția Drepturi de autor online.

Ok, o altă instituție abilitată să mă ajute în această problemă?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

O plângere la poliție nu va ajuta cu absolut nimic deoarece politia nu are nici o competenta legală în astfel de situații.

Răspuns la discuția Drepturi de autor online.
Ok, o altă instituție abilitată să mă ajute în această problemă?
Bună ziua, dețin un site-web pe persoană juridică .

1.Mai multe articole mi-au fost copiate și inserate pe un alt site web fara sa imi fi cerut consintamantul și in unele cazuri fără a preciza sursa. Cum mă poate ajuta o plangere la politie fara a actiona in instanta?

2. Am un prieten cu o problema asemanatoare, aceaiasi persoana ii publica videoclipurile de pe canalul său de youtube, pe o pagina de stiri(facebook), insinuand ca videoclipul este live, cum prevede legea drepturile de autor online ?

Problemă: pe banii mei, pe munca mea, creez conținut fără a avea vreun câștig, iar alții vin. copiază și au câștiguri .....
Bună ziua, am un site-web fara a avea vreo firma .
Dupa ce am scris un articol, la o zi mi-a fost copiat articolul si inserat pe un alt site web fara sa imi fi cerut consintamantul si doar mentinand sursa fara a insera linkul articolului sau pentru redirectionare catre acesta, ,,CITESTE MAI MULT PE STIRIDINSURSEBUZAU.RO''
De mentionat ca a fost depasita limita de 500 de caractere.
Articolul meu: [ link extern ] /
Articol copiat: [ link extern ] /
Cate sanse as avea pentru a obtine ceva ?
Am primit o notificare de la Intimat,prin care sunt obligat sa platesc suma de 350 de lei titlu de cheltuieli de judecata ,reprezentand onorariu de avocat .
In urma cu ceva timp am platit cheltuielile de judecata 150 lei primind instintare de la finante .
In aceasta notificare mi se arata faptul ca de la prezenta scrisori ,trebuie sa ii dau banii in termen de 5 zile altefel va merge la executorul judecatoresc pentru executarea obligatiei.
Problema este in felul urmator ,am ridicat plicul vineri iar eu nu pot pune banii pana miercuri ar fi prea tarziu ,avand in vedere serviciile postale de 2-3 zile ?
Help me !
O lege sau cum sa caut ?
Disconfort vizual a unui gard/ cladire .
Buna ziua am 17 ani si am fost indrumat de persona unde prestez servicii sportive sa imi fac PFI, ce taxe implica pfi? Este nevoie sa platesc CASS, CSS?
Buna ziua sunt amenintat de cateva zile prin sms ca sa nu mai fac pe inspectorul orasului, ca Sunt niste oameni care imi doresc binele si ultimul mesaj imi spune ca voi fi gasit in Cartierul careia ii stia deja numele si ca voi fi batut si voi fi Sclavu lor sexual,Sunt minor,in fiecare cuvant pune semnul intrebari dar se subantelege cuvantul ce e de facut?
Un prieten a stringat Huaa politia locala, si a primit o amenda de 200 lei se poate contesta?
Buna Ziua doresc sa fac o mica ,,campanie " cu mici afise ce indica faptul ca este interzisa parcarea pe pista de biciclisti cu mesajul , ,,Nu parca pe pista de biciclete" si langa 2 fotografi una cu un biciclist iar alta cu semnul interzis ,cat de legal este sa le pun pe un parbriz al unei masini ce se afla pe pista de biciclete ?