avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate 123456anca

Activitate 123456anca

Daca detin un teren in cota parte de 1/2 , si împreuna cu celalalt proprietar construim , este necesar sa ne dam vre-un acord in notariat pentru constructie( precizez ca o construim împreuna)?
Bună ziua! Confor noii impozitari la chirii vreau sa stiu daca pot modifica contractele de închirire , sa le maresc putin pentru ca si darile catre stat au crescut. Am baza legala pentru a face acesta modificare sau raman asa cum le-am încheiat?
Răspuns la discuția Avans formatie
Am facut un proces verbal intre mine si Formatie.... dar fara date din buletin, ceva simplu, nume, restaurant , suma totala cu care este luat evenimentul , avans si semnaturi la final
Discuție Avans formatie
Am avut nunta programata acest an , dar datorita pandemiei am fost nevoita sa o mut la anul.Cand am facut modificarea nu am luat legatura cu cei de la muzica sa îi intreb pe ce data au disponibilitate la anu in luna x; am rezervat salonul la acelasi restaurant si dupa rezervarea salonului am discutat cu muzica , care nu are disponibilitate pe data modificata de mine. Acum intrebarea mea este daca mai pot obtine avansul pe care l-am achiat catre muzica? ( nu mi-au taiat chitanta, dar in schimb in contract este trecuta o clauza care spune ca in cazul in care din motive obiective evenimentul nu se desfasoara , avansul nu se restituie)
Răspuns la discuția Imputernicire
Pai si daca nu am cum sa dovedesc? ..... ca eu nu m-am asteptat sa faca asta, si nu am pastrat bonuri si chitante
Discuție Imputernicire
Sotul ma are împuternicita pe contul lui ca sa pot scoate bani.... noi suntem in proces de divort, el mi-a spus sa scot bani de pe cont pentru cheltuielile casei, iar acum vrea sa imi faca rau si imi spune sa îi înapoiez sumele.... Întrebarea mea este daca ma poate face sa i le restitui? Precizez ca Divortul era pe rol in instanta cand au fost scosi , si avem si regim matrimonial separat
Răspuns la discuția divort
pai am cerut ca minora sa ramana la mine,eu sa revin la numele anterior si la pensie o patrime din salariu...........numai ca instanta nu stabileste suma pentru ca el nu vrea sa isi recunoasca veniturile,.....eu o sa depun o copie dupa contractul lui................dar pe mai departe cred ca trebuie sa il pun in executare.........deci pot sa nu il mai primesc in casa chiar daca inca nu s-a solutionat divortul?
Discuție divort
am deschis actiunea de divort din luna apriie a acestui an, pe 16 ian am urmatorul termen la care sper sa se termine actiunea...... fostul sot este plecat din tara,dar revine la sfarsitul lunii ianuarie. Eu nu vreau sa il mai primesc in casa ( proprietatea mea,iar el nu are mutatie).....vreau sa stiu daca pot face asta ? iar in vederea pensiei alimentare ce trebuie sa fac ca sa o obtin?( el este navigator,nu lucreaza in tara)
Discuție Partaj bunuri
Sotul a facut un credit de nevoi personale pentru a achizitiona o masina. Vreau sa stiu cine va achita creditul dupa divort? Masina a ramas la el
Răspuns la discuția Partaj
Am omis ceva .... asta se alica si in cazul in care am vandut unul din imibile( spatiu comercial) iar cu banii obtinuti am cumparat o locuinta pe care la fel am inchiriat-o?