avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela.B.P

Activitate Mihaela.B.P

Bună ziua! Am primit un extras de carte funciara de la notar, în format PDF, însă fară semnătură și parafă. Este în regulă ? Sau trebuie să îl ridic și fizic, cu parafă și semnătură ? Vă mulțumesc anticipat!
Bună ziua! Aș dori să știu, vă rog, dacă este posibil să mi se doneze doar mie un apartament de către tatăl meu, având în vedere că sunt căsătorită. Înainte de acest demers, va fi nevoie să îmi schimb regimul matrimonial, sau va fi bun propriu, nu comun, în cazul unui partaj sau divorț? Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Debranșare apă!!!
Nu, nu avem contracte individuale...se emite o singură factură pe pe toate cele trei scări la un loc ! Și vine pe o persoană! Asta e situația ! Legal, nu știm ce putem face ! Avizul spune clar : nu se plătește în 5 zile, se taie ! Nu știu de unde sunt cele 3 luni...
Bună dimineața! Ne confruntăm cu următoarea situație: locuind într-un imobil de 4 etaje cu 20 de apartamente pe scara, fiind trei scări în total, nu avem asociație de proprietari, iar de curând din cauza unor rău platnici, am primit aviz la bloc de debranșarea de la rețeaua de apă. Aș dori, va rog, să știu ce este de făcut din punct de vedere legal în această situație. Vă mulțumesc!