avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate simona_lary

Activitate simona_lary

Buna ziua,
O întrebare va rog fostul soț are un spatiu comercial construit pe un teren in baza unui contract de comodat pe perioada nedeterminat . contractul de comodat este făcut cu bunicul meu care a decedat, terenul a fost moștenit de alta persoana.
Acum aceea persoana vrea terenul cu orice preț.
Poate face ceva să obțină terenul ( chiar cu demolarea acelui spatiu)
Mulțumesc
Casa este la roșu , nu locuiește nimeni ,doar el intră în casa când vrea , folosește doar el garajul și ce mai este prin casa .(Materiale de construcții) ,pe mine nu mă lăsa să intru în casa.
Fântână este pe terenul casei , de la fântână pleacă instalația de apa care se duce in bucătăria mamei mele.
Terenul pe care este casa este de la bunicul meu .( Cv).
Vreau să știu dacă are voie din proprie inițiativă să pună sigiliu pe fântână.
Termenul următor de judecată este 25.05.2025.
Mulțumesc!( Expertiza depusă pe 18.06.2024)

Buna ziua,
S a depus expertiza pentru casa, teren, spatiu comercial,cu termen 25.05.2025.
Primesc mesaj de la fostul soț că el vine să pună sigiliu pe fântână și pe porti .
Are voie să facă acest lucru?
Mulțumesc
Buna ziua,
Mama divorțată ,copil 16 ani , custodie comuna cu tatăl copilului.
Dupa terminarea anului școlar intenționez să ne mutăm la Bacău, copilul va fi înscris la școala acolo.
Am nevoie de acordul tatălui?
Mulțumesc!
Buna ziua,
Următoarea situație Șef ferma zootehnică ,dacă își înaintează demisia , preavizul este de 45 de zile obligatoriu? Sunt doar zile lucrătoare , trebuie sa stea 8 ore la serviciu zi de zi in timpul preavizului?
Mulțumesc!
Buna ziua,
Am rezervat bilete de avion cu pașaportul. Întrebarea mea este, eu o sa vand apartamentul, pașaportul mai este valabil?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția CAS PFA
tb sa depui declaratie pentru luna iulie
buna ziua,
si pe mine ma intereseaza acelasi lucru, ce platesc IF-URILE la stat.
am un if impreuna cu parinti mei, tatal meu este pensionar , eu lucrez la o societate comerciala , iar mama nu are nici un venit(am suspendat activitatea if), iar cat am functionat if a fost singurul ei venit.
trbuie sa platim contrtributii?? daca da si din urma ?? ca nu am inteles nimik din lege,pana acum nu s a platit nimik si acum hai sa platim din 2006 ca de nu mai au ei banii de prime/

ESTE CORECT??
UN RASPUNS VAROG FRUMOS CA SUNT DISPERATA . VA DATI SEAMA CE INDSEAMNA SA PLATESC DIN 2006 PENTRU 3 PERSOANE(cu totate ca 2 deja cotizeaza la stst?
va multumesc