avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Activitate vioviory

Activitate vioviory

Presedintele asociatiei de proprietari vrea sa opreasca furnizarea caldurii in apartamente, pe baza unui articol aparut intr-un ziar de stiri mondene si as vrea sa stiu care este legea care ii permite sa faca acest lucru avand in vedere ca acolo nu este specificata nicio lege.
Din analiza facuta de mine nu am gasit decat Legea 325 din 2006. Legea serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651 din 27.7.2006 si HOTÃRÎRE Nr. 425 din 20 iulie 1994 privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice.
Daca mai stie cineva de existenta altor reglementari legale v-as fi profund recunoscatoare.

Din pacate, in randurile avocatilor se afla si unii care, din dorinta unor castiguri fara prea multa munca, distrug vise si destine: sunt acei misei, caci altfel nu ii pot numi, care dau mana cu partea adversa si, in schimbul unor sume de bani te fac de pierzi un proces pe care nu aveai voie sa il pierzi. Eu una asa am patit. Asa ca... nu exista padure fara uscaturi. Frumos era sa merg mai departe si sa il reclam pe nenorocit dar obosisem si am renuntat. Acum mai sper doar in dreptatea divina.
:( Din pacate, Directia pentru protectia copilului nu este interesata de soarta copiilor si, din pacate, stiu ce spun.
Răspuns la discuția animale de companie la bloc
Se vede de la o posta ca aveti un mare cui impotriva bietelor animale. Lasati oamenii si animalele in pace ca si asa sufera cu totii foarte mult din cauze ce nu tin nici pe departe de taxele aberante pe care le sugereaza domnia voastra. Problemele in tara asta sunt cu totul altele: lipsa locurilor de munca, a locuintelor, sistemul de sanatate ca si cel de invatamant in colaps si nu situatia unor oameni necajiti care isi cauta si ei alinarea alaturi de un biet animal. Daaa, sunt de acord ca unii mai si exagereaza cu numarul acestora dar mai stau destul de prost si la capitolul curatenie, dar... sa nu generalizam, stimate domn. Acolo unde animalele nu genereaza cheltuieli suplimentare si nu deranjeaza decat prin faptul ca exista sa fie lasate in pace. Iar cei care se trezesc vorbind spunand ca animalele trebuie sa stea numai in curte ar trebui sa se gandeasca si la faptul ca nu toti oamenii au dorit sa stea la bloc, mai ales dupa ce le-au fost demolate casele, iar pentru acestia apartamentul a devenit si loc de dormit dar si curte. Asta este si nu avem ce face!
Multumesc pentru raspuns. Pentru inceput, tatal doreste sa participe la cresterea si educarea copilasului si nu vrea sa-l desparta de mama. Cred ca s-ar multumi numai cu, asa cum ati spus si dvs, stabilirea in concret a unui program de vizita. Dupa aceea vor mai vedea. Totul trebuie facut in interesul copilului.
Ca sa nu deschid un nou topic, am sa rog si eu un specialist sa imi raspunda la o intrebare asemanatoare cu cazul in speta:
este vorba despre un tata care are un copil ce-i poarta numele, dintr-o relatie neoficializata, si care nu stie ce sa faca pentru a-si putea vedea copilul, lucru total interzis de mama copilului si de parintii acesteia. Este cumva necesara o cerere in instanta? Si daca da, care sunt pasii ce ar trebui urmati? Mentionez ca acum copilul are 5 ani si timp de 2 ani de zile tatal a contribuit la cresterea copilului dar daca mama nu i-a permis sa vada copilul acesta a renuntat a le mai da bani.
Multumesc pentru un eventual raspuns.
Buna ziua!
As avea si eu o rugaminte. Poate faceti ceva pentru ca mesajele sa nu mai intre pe ,,Spam". Mie asa mi se intampla de la o vreme incoace. In speranta ca problema se va rezolva, va multumesc si va doresc numai bine.