avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate daniela87d3

Activitate daniela87d3

Bună ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. Astăzi am primit decizia cu salariul de 3700ron. Am o vechime de 35de ani din care ultimii 5 sunt la stat. La salariul minim nu ar trebui sa primesc si norma de hrană? Nu am nici vechime și nici gradația 5 inclusă.Doar 3700. Va rog din tot sufletul dacă ma puteți lumina și ce am de făcut. Dacă se poate sa îmi spuneti și ce legi pot fi aplicate. Cu deosebita considerație, va mulțumește un om cinstit!
Dacă angajatorul nu are producție este corect ca eu sa stau acasă din zilele de concediu de odihnă? Nu ar trebui sa fiu în șomaj tehnic?Sau o alta varianta? Mulțumesc anticipat!
Suntem soț și soție fără copii. Avem contract pe apartament dar este și mama clauză. (Mama facandu-ne vânzare cumpărare,) Dacă noi decedam ce se întâmplă cu mama supraviețuitoare? Care sunt drepturile ei? Mulțumesc!
Bună ziua! La instituția în care lucrez o persoană a ieșit de 1 an la pensie. O parte din atribuții s-a atribuit altor persoane în condițiile în care în organigrama apare 1 post în plus. Pe acest post este o persoana care îndeplinește alte atribuții. Doresc sa știu dacă este corect , dacă trebuie introdus în fisa postului și cui trebuie sa ma adresez. Mai menționez ca la fisa postului meu deja au fost atribuite și alte sarcini fata de fisa postului COR. Va mulțumesc anticipat!
In urma depunerii la serviciu a unei cereri de demisie cu preaviz am depus si o cerere ptr. a efectua în cursul preavizului și concediul de odihna aferent acestui an sau sa m-îmi se dea drepturile bănești la sf. contractului.Aceasta cerere refuza sa mi-o înregistreze Este corect? Menționez ca angajatorul nu a mai plătit salariile personalului. care a plecat din firma. și de aceea as vrea sa am la mana acest act.Vă mulțumesc anticipat!
Bună seara! Am depus la serviciu o cerere de demisie cu preaviz la care am primit un nr de înregistrare cu stampila și semnătura. Este valabila?
Datorita faptului ca angajatorul refuza sa imi plateasca concediul medical doresc ca urmatoarele concedii sa la predau la casa de asigurari de sanatate. Este posibil sau nu si in ce conditii?Multumesc anticipat!