Bună seara! Soțul meu a primit o amendă contravențională de 9000 ron pentru oameni in picioare fiind șofer de.maxi- taxi. Intrebarea mea este cat are de plată? Minimul scris pe pv este de 4500, dar am inteles ca trebuie jumătate din minim , respectiv 2250? Sunt 15 zile lucrătoare sau calendaristice termenul de plată ?
Bună dimineața! Pot fi concediata daca sunt in perioada de probă intr.un contract pe perioadă nedeterminată, in conditiile in care sunt însărcinată si am anunțat la resurse umane?
Conform noilor modificari aduse codului muncii, dupa un contract pe perioadă determinată angajatorul este obligat dacă vrea să prelungească , să facă pe nedeterminat angajatului?Există vreo clauză precum ca in termen de 90 de zile te poate da afară?
Bună dimineața! Sunt obligata sa fac norma ca montator subansamble , una exagerat de mare respectiv 5.5 roți , lucrând în cadrul firmei Mechrom , dacă ea nu este prevăzută în fișă postului?
Pot plăti în rate și daca sunt angajată pe o perioada determinata? În martie îmi expira contractul. Mai am și copil mic în intretinere. .. CE procent se poare percepe pt plată?