avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate Ralunico

Activitate Ralunico

În urma amnistitiei fiscale pot beneficia de anularea impozitului de 4000 lei pe anii 2016 și 2017 , câștigând de 2 ori în instanta suspendarea executării silite. Cri din primărie îmi spun ca doar dc plătesc 50%scap de impozit. Ma interesează dc se poate anula datorita vechimii impozitului. Cine Ma poate ajuta?
Am avut 2 procese de contestație la executare pt acelasi titlu executoriu, câștigate și definitive. Primul în 2018 apoi în 2022. Ce pot face sa nu repet povestea? Este legal?
Un PFA ci codul cand 4177 poate beneficia de plafonarea prețului la energia electrică? (Ianuarie-martie 2023)
În urma unei hotărâri judecătorești definitive celor cu care m am judecat pt un impozit nelegal le a fost anulată somatia si titlul executoriu respectiv si le a respins capătul de cerere avand ca obiect întoarcerea executării silite ca neintemeiat. Acum iar primesc iarăși instiintari de plata cu aceeași sumă si mi au transmis ca ma vor executa silit din nou. Este posibil La un an de zile de cand e definitivă?
Cum trebuie să procedez ca sa mi recuperez banii pe o cauțiune dc am câștigat procesul definitiv. Acum cu ac pandemie n am cum sa intru in tribunal sa intreb
Exista vreun termen de a legaliza hotărârea de cand a devenit definitiva? Cu nebuneala asta de restricție de a circula
Dc am câștigat în instanță si apelul acum trebuie să merg cu prima hotărâre sa mi o legalizeze. Dar tribunalul este închis. Cum sa procedez
Am castigat procesul cu primăria in stadiul fond si apoi le a fost respins apelul. Mai sunt obligată să plătesc acea suma de bani pt care am fost executată?
Buna ziua. Pana acum 3 ani cand imi plătea plateam la primărie doar amenzile caci alte taxe nu aveam pe numele meu nu aveam trecut pe chitanța un nr nominal unic. Dar de cand mi au stabilit un impozit exagerat de mare mi au stabilit si ac nr nominal. Cand vreau in sa plătesc acum imi spun ca nu am dreptul caci nu am proprietate personala. . Am prin comodat un magazin de la părinții mei iar eu nu ma pot scade de ac suma . Ce pot face?
Buna ziua. După un proces de 2 ani cu primăria mi s a admis contestația la executare neavând un avocat. Acum cei de la primarie mi au facut apel. Ar trebui să mă îngrijoreze acest apel? Ca nu mi permit sa mi pun avocat. Am toate probele depuse la dosar. Astept sa mi se afișeze data apelului. Astept un sfat. Multumesc