avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate Maria Andreea Maria

Activitate Maria Andreea Maria


Și ulterior reclamației, cei de la colegiul medicilor îi pot "vizita"?
Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Faceti reclamatie chiar la colegiul medicilor.

Bună ziua, unde pot reclama un cabinet din cadrul unei clinici medicale în care se efectuează program de ecografii și nu este acreditat de colegiul medicilor? Va mulțumesc!
Buna ziua, de curând mi am schimbat adresa din buletin, drept urmare și datele de la RCA autovehiculului sau schimbat, am cerut scris către firma asiguratoare să mi se schimbe și adresa din rca și numărul de înmatriculare, mi au spus că mă vor costa schimbările 150 lei pt că diferă de la un judet la altul RCA, și că va dura câteva zile, am mers la ei după aceste zile și mi au zis că sa făcut o greșeală si că au schimbat doar numărul de înmatriculare dar nu și adresa de la Rca și că au schimbat și prețurile și că trebuie să plătesc 250 lei și nu 150 lei cum au spus prima data,întrebarea este îi pot reclama la ANPC pentru că au greșit și nu au făcut ambele schimbări din prima și trebuie să achit mai mulți bani?
Buna seara, se pot face 2 contracte de comodat la 2 persoane diferite pt același autoturism? Multumesc.
Buna ziua, daca salariul de baza este 4000 ron si indemnizație de hrană este 347 ron, cu cati bani ramane angajatul? (Bugetar), astept răspunsuri, va multumesc
Buna ziua, momentan sunt in CCC , copilul implineste varsta de 2 ani pe 2 martie, cand trebuie sa reîncep activitatea la locul de munca pentru a beneficia de stimulent de inserție? ( mentionez ca nu beneficiez de luna tatalui) multumesc.
Buna seara, momentan sunt in CCC ,copilul împlinește varsta de 2 ani pe data de 2 martie 2022 cand trebuie sa reîncep activitatea pentru a beneficia de stimulentul de inserție Si cand trebuue sa anunt angajatorul ca ma întorc la serviciu( nu beneficiez de luna tatalui) , astept răspunsuri, multumesc
Buna ziua, daca sunt in concediu de creștere copil, pot avea si un contract de prestări servicii fără să fie afectată indemnizația?
Bună ziua, ca tata ii plătesc mamei copilului meu pensie alimentara, dar timp de o luna copilul a locuit la mine trebuie sa ii mai plătesc pensie alimentara pentru luna respectiva? Aștept răspunsuri, mulțumesc
Detin un loc de parcare la adp între locul meu de parcare si urmatorul loc de parcare este un spatiu(un gol) o persoană tot parchează o masina in acel spațiu care are 1.9 metri lățime, locul de parcare la adp se da pentru 2.3 metri lățime, deci clar nu se încadrează la loc de parcare nu pot parca din cauza lui, si nu pot deschide nici usa de la masina sa ma pot urca si cobora, ce este de facut in acest caz? I-am spus cu vorba bună ca acel spațiu nu este loc de parcare si el a zis ca nu il intereseaza el acolo parchează, ce este de facut in acest caz? Mersi.