avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate Monica_tm

Activitate Monica_tm

Multumesc!

CHKa a scris:

X : 360 x 20 .

Împărțire suma X la Y moștenitori,va rog să mă ajutati in următoarea situație și anume ,printr o decizie de compensare s a dat mai multor moștenitori respectiv 23 un număr de X puncte,printr un certificat de moștenitor mama are o cota de 20/360 ,cate puncte ii revin mamei mele? Mulțumesc!
Facturare servicii fara contract de servicii!!Buna seara va rog să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație și anume locuiesc la țară și primăria a făcut contract de servicii pentru apa potabila și canalizare cu un operator fara a întreba cetățenii, drept urmare operatorul facturează cetățenii pentru apa potabila și canalizare paușal neexistând contract între aceștia și el.Mentionez faptul că apa nu este potabila s au făcut analize iar canalizare nu avem.Ce se poate face in acest sens? Mulțumesc!
Mulțumesc mult!
Buna seara,va rog un răspuns pentru următoarea situație și anume ,in urma cu 2 ani băiatul meu a vândut o mașină cu contract de vânzare cumpărare scris de mana cumparatorul spunea că pentru dezmembrare o ia și s a înțeles cu el că în următoarele zile o sa i dea fiscalul dar acesta nu a mai răspuns la telefon și circula cu mașina iar amenzile ii vin băiatului meu. Mulțumesc!
Mulțumesc

Adrian ALBU a scris:

Dacă îndeplinește și restul condițiilor poate beneficia.


Bună ziua ,daca mama mi a făcut acte mie pe casa și pământul de langa casa poate beneficia de ajutor prin legea consumatorului vulnerabil ?Menționez că are o pensie de 1124 lei ,locuiește la țară și nu mai are nimic înregistrat la primărie mobil și imobil.Multumesc!
Bună ziua ,daca unul din frații mamei nu are copii
are nevasta cu care s a căsătorit după ce părinții lui i au făcut contract de vânzare cumpărare pe un imobil ,dupa decesul acestuia au dreptul nevasta și copii acesteia.?
Bună ziua,am o întrebare referitoare la o succesiune a bunicilor mei și anume:sunt 3 frați , bunicii mei au avut 3 imobile ,la doi dintre frați le a făcut contract de vânzare cumpărare pe 2 dintre ele iar mamei mele i a făcut testament,mai trebuie făcută succesiune in acest caz? Mulțumesc!
Mulțumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu merge asa, dacă primiți banii o sa semnați ca nu mai aveți pretenții.