avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate marduk

Activitate marduk

claemi a scris:

Buna Ziua si va rog,daca puteti sa-mi spuneti si mie in ce lege este prevazuta asemenea aberatie.(adica daca nu vb.cu cineva este sfidare???Pericol social???):hammer:
[/quote

Va recomand sa fiti respectuos si manierat in interactiunea cu oricine,indiferent de calitatea de reprezentant al autoritatii statale,este mult mai usor asa,desigur ca nu sunteti obligat si nu exista o ''sfidare'' propriu-zisa in asemenea situatie insa de regula raspunsurile evazive,obscene sau lipsa lor tind sa instige oamenii si sa complice situatii simple...situatie reala am un prieten care cand e oprit de politie,jandarmerie fie in trafic sau pe strada se preface ca e mut :)numai bine.
la mine au incercat sa ma forteze sa renunt,prin diverse tactici ''militienesti''...am refuzat si mi-au ''aplicat'' litera g) din Regulament,mai precis conduita in societate,buna reputatie bla bla,mizerii de oameni ma pregatisem un an,am alergat toata iarna,am invatat de nu mai vad bine...ma rog asta e tara in care traim,surprinderea mea cea mai mare e ca inca mai sunt surprins de diverse lucruri in Romania.Nu stiu pe nimeni sa fie intr-o situatie similara,sa dea in judecata...si sa rezolve ceva,am vazut pe internet cateva cazuri despre persoane care desi reabilitate nu le-a fost permisa intrarea in avocatura,au facut apel la justitie si au castigat,insa una e structurile MAI alta e Baroul.
avluca nu aveti dreptate,vorbesc din experienta...anul trecut mi-am facut dosarul,fisa medicala si la Inspectorat cand am fost sa le depun m-au refuzat sub un pretext nesimtit...tin sa precizezz ca sunt reabilitat de ani de zile.terminus1 puteti incerca,poate inspectoratul din judetul dumneavoastra nu e plin de comunisti,dar aveti prea putine sanse.In teorie aveti dreptate cum am avut si eu insa in Romania nu conteaza acest lucru.
O persoana condamnata pentru o infractiune cu intentie(minor 16 ani la data comiterii faptei),reabilitat de drept, poate participa la examenul de intrare in Barou?
chiar nu stie nimeni daca donatia scuteste plata taxei de prima inmatriculare????????
am adus recent o masina din germania ...am tradus si legalizat actele la un notar, am facut dosarul pt numere rosii ....si din ce am inteles e taxa de inmatriculare cu mult peste posibilitatile mele....intrebarea mea este urmatoarea....pot dona autoturismul unei persoane iar aceasta va fi automat scutita de taxa de prima inmatriculare?mai bine asa decat sa umplu buzunarele celor care le au pline deja...macar fac o fapta buna...si care sunt conditiile de donare practic m-ar interesa
Răspuns la discuția reabilitarea la minori
vai ar fi minunat...un prieten de-al meu care a avut o condamnare cu suspendare de un an si jumatate la 16 ania a intrat la subofiteri la campina la 20 de ani cat inca era sub supraveghere...dar eu eram convins ca minte ....va multumesc foarte mult pentru raspuns!!!!!
acum 6-8 luni am fost condamnat pentru furt calificat la 1 an si 6 luni cu suspendare sub supraveghere....din moment ce pedeapsa depaseste un an nu intru la reabilitarea de drept...dar la data comiterii faptei eram minor....am de asemenea o nelamurire...am fost sa imi scot cazierul si imi iesea curat...am intrebat pe cineva si mi-a zis ca ar fi din cauza ca fapta a fost comisa cand eram minor,precizez ca intre timp am devenit major, deci am cazier sau nu?? doresc sa dau la subofiteri la campina si m-ar interesa parerea unui expert in domeniu...
Răspuns la discuția cazierul si cariera militara?
si as avea si eu o intrebare...pe decizia finala scrie 1 an jumatate cu suspendare si 3 ani termen de incercare..sa inteleg ca in 3 ani dispare sau in 4 jumate?
Răspuns la discuția cazierul si cariera militara?
am fost sa imi scot cazierul...mi-au zis ca nu pot sa mi-l dea pana nu ma duc cu decizia finala la ipj...am fost acolo azi si mi-au dat cazierul curat...am intrebat cum de nu e trecuta condamnarea cu suspendare...mi-au zis ca eram minor cand am facut fapta si nu apare acum(acum am 20 de ani)