Locuiesc intr-un bloc nou iar dezvoltatorul a spus ca administreaza el 5 ani conf ctr . Acesta face magarii si am vrea sa facem asociatie . Am intrebat pe doamna de la firma care se ocupa de intretinere :
Intrebare : Va rog sa ma ajutati cu detalii suplimentare, ce acte a fi necesare, ce costuri ar fi si ce drepturi si obligatii ar avea acesta asociatie, privit si in contextul in care dezvoltatorul se va ocupa de admnistratia blocului 5 ani conform contractului pe care fiecare proprietar l-a semnat.
Raspuns : In acest caz, avand in contractul de vanzare-cumparare aceasta clauza, asociatia de proprietari nu se va putea infiinta decat dupa expirarea termenului din contractul de vanzare-cumparare.
Legal daca el administreaza , noi putem infinta asociatie ?
Buna ziua! Am nevoie de un pic de ajutor la inceput de drum .
Din cate stiu codul caen 4791 nu mai este valabil ? Sau acesta s-a impartit in mai multe ramuri ?
Mai exista tot asa un cod caen sa le includa pe toate ?
Buna ziua , Vreau sa imi deschid un service pentru expresoare de bar , cele profesionale , sa le repar si in locatie dar si la atelier . Deci la persoane juridice.
Pe langa astea sa ma pot ocupa si de cele care sunt la persoane fizice.
Multumesc!
Ce coduri caen sa folosesc? Nu imi dau seama care din ele . Am gasit si 33 dar si 3313
Unul din pervazurile de la geamuri ( in interior ) este deteriorat ... L-am anuntat de acest lucru de 4 luni de zile ( se va rezolva zice el ... ) si doi ...
Apartamentul are in baie sub chiuveta un dulap . Dulapul este umflat de la apa fiind din pal , au incercat sa regleze usa si nu au reusit sa stranga suruburile si au bagat silicon sa rezolve ceva , de aici m-a facut curios si m-am uitat la el mai atent .
Daca eu am vandut un produs second hand pe olx ca si persoana fizica , cel care l-a cumparat imi spune dupa o luna ca se aude ceva ciudat la produs .
Ce raspundere am fata de el ? Am citit tot aici pe site dar nu gasesc legea pe net
Buna ziua! Am cumparat anvelope pe persoana juridica de pe emag care erau vandute de alta firma .
Au facturat produsele dar pe factura nu scrie nicaieri " Achitat cu card " sau ceva de genul .
Se poate folosi asa ? Sau trebuie modificata factura ?