Unul din pervazurile de la geamuri ( in interior ) este deteriorat ... L-am anuntat de acest lucru de 4 luni de zile ( se va rezolva zice el ... ) si doi ...
Apartamentul are in baie sub chiuveta un dulap . Dulapul este umflat de la apa fiind din pal , au incercat sa regleze usa si nu au reusit sa stranga suruburile si au bagat silicon sa rezolve ceva , de aici m-a facut curios si m-am uitat la el mai atent .
Daca eu am vandut un produs second hand pe olx ca si persoana fizica , cel care l-a cumparat imi spune dupa o luna ca se aude ceva ciudat la produs .
Ce raspundere am fata de el ? Am citit tot aici pe site dar nu gasesc legea pe net
Buna ziua! Am cumparat anvelope pe persoana juridica de pe emag care erau vandute de alta firma .
Au facturat produsele dar pe factura nu scrie nicaieri " Achitat cu card " sau ceva de genul .
Se poate folosi asa ? Sau trebuie modificata factura ?
Din primele cercetări efectuate la fața locului de către echipa operativă SOFERUL celalalt a încălcat prevederile art. 59 alin. 2 din OUG 195/02 rep., iar Popescu Răzvan Cristian*eu* prevederile art. 48 din OUG 195/02 rep.
Având în vedere cele constatate şi expuse mai sus, în temeiul art. 315 alin. 1 lit.„b” şi art. 16 alin. 1 lit. b) Cod Pr. Penală
PROPUN:
Clasarea cauzei sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.
196 alin. alin. 2, 3 și 4 Cod penal.
"
Cam de asta scrie ca sunt eu vinovat iar celalalt sofer de neacordare de prioritate ( art 59 alin 2 , oug 195/02 rep )
Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.
Asta mi-a fost scris in dosarul penal clasat deja ca am incalcat eu.
Nu gasesc pe nicaieri sanctiunea pentru acest articol de lege. Se poate sa difere sanctiunea fiind accident cu victima ? Eu am lovit pers pentru ca celalalt sofer nu mi-a acordat prioritate si am ricosat din el.
Buna ziua! Am fost ieri sa imi ridic permisul dupa clasarea unui dosar penal in care eu am incalcat art. 48 din OUG 195/02 rep. Plicul de la parchet l-am primit vineri... Acum domnul de la permise mi-a spus sa ii dau actele de la parchet , copie Bi si dovada . Dat toate actele si mi-a spus " Ne vedem in 10 zile , iti recomand sa nu conduci in timpul asta "
Vi dupa permis ca nu e de suspendare (asta a zis el...acum nu stiu ce sa spun)
Dovada in original a ramas la mine find in valabilitate.
Ce se intampla mai exact acum ? De ce nu pot conduce ?