Bună seara.suntem terorizați de un ciine de rasa al unui vecin latră și zi și noapte.noaptea nu ne putem odihni inclusiv copilul fiind vecini fata în fata.Le-am spus cu vb frumoasa dar degeaba am mers la politia locala a zis ca o sa ia masuri.nu s-a întâmplat nimic.Ce ne sfătuiți? Multumesc
Suntem patru frați trebuie sa facem succesiunea după tata ei vor sa o imputerniceasca pe mama cu drept de semnătura eu nu vreau săi dau acest drept mamei nici altui frate nici nu vreau sa mă prezint la notar (le-am spus).Domnul notar poate face excluderea mea din drept dacă nu mă prezint și dacă nu vreau sa dau semnătura? Multușesc.
Domnule avocat eu vreau sa cumpăr aceasta casa dar nu pot sa le dau prețul pe care îmi cere copii în acceadă casa este și muna mea de 17 ani.aici este problema
Eu nu am plătit chirie pe toți acești ani deoarece proprietarul mă lăsat sa stau în casa nefolosind-o dar în acest timp eu am făcut reparațiile necesare casei fiind bătrânească și plătind în toți acești ani impozitul la primarie. multumesc
Bună ziua.Dacă ar fîn vorba despre un proces (casa)intre copii proprietarului casei care a( decedat )și chiriași (fără contract)unde s-ar desfășura acesta în județul unde este casa înregistrată la primarie sau în județul unde stau copii.multumesc
Este adevărat ca,dacă nu te prezinți nici a treia ora la notar cu frații pentru succesiune se va face succesiunea fără tine??și nu mai ai nici un drept?
Suntem 3 frati mama noastră a murite acum 1 an nu am făcut succesiunea după mama.Tatăl meu poate face act unui frate fără succesiunea facuta după mama.