Buna ziua, am in administratie un magazin de 200mp, care este terorizat de un individ inca de la deschidere.. am facut numeroase sesizari.. politia ia dat2-3 amenzi.. insa la ultima sesizare in care ne dorim doar sa nu mai vina in magazin pentru ca angajatelor e e frica de la ultimile vizite a lui, au fost cumva amenintate si are un ton de parca te-ar manca chiar daca e un copchil (22 ani) politistul care s-a ocupat de ultima sesizare a venit cu declaratiile scrise pentru angajate si doar cat le-au pus sa le semneze, eu nefiind in localitate. I-a mai indus ca are dreptul sa intre in magazin si sa sune la protectia consumatorului.. specific ca de fiecare data e beat/drogat.
Ce pot face legal sa ne desfasuram activitatea fara el! Agenti de paza pot doar sa il de-a afara. Multumesc
buna ziua, am un magazin in administratie fara paza.. si suntem stresati de un individ.. care la inceput facea scandal.. am refuzat sa il servim a primit cateva amenzi nu a mai intrat in magazin.... acum iar a prins tupeu a intrat in magazin ca sa il servim... injura angajatele.. doar ca angajatele cand vine politia.. ele nu vor sa declare..cum putem scapa de el? politia ia zis ultima oara.. ca nu exista lege sa ii interzica.. si i-a dat tupeu.. in schimb ia zis ca ne putem alege clienti.... CUM PUTEM SCAPA DE EL?
În baza art. 91 alin. (4) C. pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen. În baza art. 396 alin. (1), (6) raportat la art. 16 alin. (1) lit. f) C. proc. pen. încetează procesul penal având ca obiect săvârşirea de către inculpatul G******* V*** a infracţiunilor prev. de art. 250 alin. 3 cp şi art. 365 alin. 2 cu referire la alin. 1 lit. b cp cu aplic. art. 35 alin. 1 cp ca urmare a prescripţiei răspunderii penale. În baza art. 275 alin. 3 cpp cheltuielile judiciare avansate la instanţa de fond în ceea ce-l priveşte pe inculpatul G******* V*** rămân în sarcina statului. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate. În baza art. 275 al. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 25.03.2020.
Document: Hotarâre 3**/2020 25.03.2020
Buna ziua, ma lovesc de o problema, sunt acuzat de frauda informatica.
Faptele mele sunt facute in data de 27.11.2013-18.12.2013.
Pe data de 7.12.2018 procurorul a inceput urmarirea penala,iar pe data de 20.12.2018 si 21.12.2018 face procedura de citare, adica prima citatie.
Pe data de 11.01.2019 ma prezint la procuror si imi aduce la cunostinta extinderea urmariri penale si punerea in miscare.
Avocati care ma reprezinta, spun ca intervine prescriptia (5 ani).
Avand in vedere ca Curtea Constutitionala spune ca prescriptia intervine de la data aduceri la cunostinta, iar eu prima oara cand am stiut de existenta acestui dosar a fost pe data de 20.12.2018 la prima citare.
Am ajuns in faza de Apel la o pedeapsa de 2ani si 4 luni cu suspendare.
Acum intrebarea mea este:
A intervenit prescriptia ? Daca da, de ce? Daca nu, de ce?
Multumesc tuturor celor care raspund. ( Nu m-as fii agitat atat daca nu mai aveam inca un dosar penal )
Buna ziua, detin o fabricuta de pavaj si vreau sa achizitionez o autoutilitara peste 3,5 tone cu macara pana in 12 Tone. Vreau sa stiu daca imi trebuie licienta de transport, manager de transport, si multe altele sau fiind folosita doar la fabrica in scopul firmei sunt niste exceptii. Multumesc
Buna ziua, este al doilea an in care mi se pare ca platesc un impozit mare la o autoutilitara de 3,5 tone. Judet Neamt. Din calculatoarele de pe internet imi arata ca ar trebui sa platesc maxim 400Ron pe cand eu am platit 950 Ron. Imi puteti spune va rog daca se mai confrunta cineva cu aceiasi problema? Autoutilitara 2002 motor 2200cm diesel 3,5 tone inregistrata pe Firma. Multumesc mult
Multumesc mult ! Am facut deja azi o notificare in scris si se pare ca incepe sa aiba efect: "Marti vom face" asta doar sa nu inregistrez notificarea, sa ii mai dau o sansa.
Buna ziua, de cateva zile ma lupt cu presedintele/asociatia. Stau la demisol si pe tavan imi traverseaza coloana care incalzeste blocul de la centrala de cartier, acu cateva zile mi s-au umezit peretii. Am contactat asociatia mi-au spus sa imi rezolv problema pe bani mei ca vor incerca ei sa imi recupereze bani, doar ca eu nu dispuns de bani pentru reparatie si tin sa mentionez ca exista un cont de investii/reparatii la care contribuim. Eu nu sunt racordat la teava cu caldura.. comuna. Ce pasi ar trebui sa urmez ca sa pot rezolva problema? Multumesc