Buna ziua..lucrez la o agentie de pariuri..si intre timp mi-am depus cererea de demisie fara sa specific perioada de preaviz..motivul demisiei este ca mi-am gasit un job mult mai bun pentru mine..eu nu vreau sa stau in preaviz pentru ca trebuie sa incep munca la noul job numai ca angajatorul ma obliga de 3 zile sa stau in preaviz pentru ca astfel imi va suspenda contractul de munca si m-a va cerceta disciplinar..i-am explicat cum sta situatia dar nu il intereseaza..intrebare:cu ce ma afecteaza la noul job"suspendarea contractului de munca"..?..sau pe viitor..?repet..motivul plecarii este pentru un trai mai bun al familiei..plus de asta,firma a intrat in insolventa si eu nu imi pot face niciun credit pentru a-mi lua o casa ca nu imi aproba banca..asta este motivul dar ei ma tot obliga cu preavizul..Va multumesc..
buna ziua..am achizitionat un led tv acum 4 luni..stand in pat la tv,deodata sa stins..bun..l-am dus a 2 a zii la garantie..si mi-au pus diagnostic.."SCHIMBARE PLACA DE BAZA"..bun..l-am adus acasa si nu l-am folosit deloc pentru ca am fot plecat o luna...bun..am ajuns acasa si hai sa ii dam drumul la tv...ups..cand am apasat pe telecomanda...mi-a bubuit la propriu tv-ul..cu decodorul RCS-RDS(CABLU)..la fel..l-am dus la garantie(service)..si am ramas muuut...diagnostic"ARS PLACA DE BAZA"...dar cei de la service nu il mai repara ca nu ie din vina lor..ie din vina mea..adik..din cauza polaritatii..faza cu nulul..bla bla bla..sa produs incidentul..i-am explicat domnului ca nu are cum...ca sa-i dovedesc domnului..am adus si o firma autorizata de electricitate sa imi masoare..verifice toata instalatia..si mi-au spus din start..TV-UL..IE DE VINA..au pus alta placa cu o tensiune mai mare la iesire din tv..mi-au dat si scris..problema ie alta ..ca cei de la service nu il poate repara cu garantia..dar ma pune sa platesc 300 ron placa de baza..in plus deasta tariful pentru inlocuirea placi de baza la tv..led..costa 90 ron..am vazut eu lista de la ei..nu ie posibil asa ceva..pentru aceeasi problema la interval de o luna sa nu se poata repara..si nici nu vor cei de la ALTEX..sa imi schimbe produsul..pai eu am garantie 2 ani..si eu in 4 luni..l-am dus de 2 ori la service pt aceeasi problema..au venit si cei de la RCS-RDS sa vada si ei..la fel..din cauza tv-uli..rasp din partea lor(ALTEX-SERVICE)..poti sa te duci la O.P.C...ca nu ai sa faci nimic..deci..?
buna ziua...vreau sa fac o deconectare temporara de la caldura dar nu pot..deoarece..cei de la ENERGOTERM TULCEA..mi-au zis in fata ca imi trebuie sa imi pun centrala termica...le-am spus ca nu am cum sa pun centrala atata timp cat nu sta nimeni in apartament..am dovada de la asociatie ca sunt "0"..persoane in intretinere..ca la fisc sunt "0"..persoane..in apartament nu sta nimeni...nu domne ca trebuie sa va puneti centrala..altfel nu se poate face nimica..ciudat..am sunat un amic care se ocupa cu asa ceva..si mi-a zis ca se poate face deconectarea...fara centrala..sau alta sursa de caldura..in plus deasta si vecini au semnat pentru deconectare....Mi se pare un ABUZ..sa ma oblige sa imi pun centrala..pt.ce...daca nu sta nimeni..?..
buna ziua...care sunt procedurile de divort..?mai trebuiein..instanta?..sau cum se face mai exact.../..ma refer si cu treaba de partaj cu toate...acte etc...mentionez ca sotul si sotia nu mai au nici o cale de impacare..mutulmesc..PS.ma intereseaza cam cat costa un divort...
buna ziua...partea vatamata nu a avut nici o zi de ingrijire medicala..doar cat la vazut med-legist in ziua aceea cand a scos certf-med-legal...si in plus de asta el nu a avut nici o leziune grava care sa-i fie afectata sanatatea..el (partea vatamata) vrea doar sa-i faca cat mai mult rau inculpatului si sa scoata daune morale foarte mari..
buna seara..tata socru a avut o altercatie cu un vecin din sat(ia dat 2 palme peste fata).acesta a depus plangere la polite din care reies urmatoarele:Rechizitoriu dat de prim procuror expunand urmatoarele:la data 14.06.2013..la postul de Politie o plangere penala prealabila formulata de persoana vatamata D.I. care solicita tragerea la raspundere penala a numitului T.C. pentru savarsirea infractiuni de lovire sau alte violente,constand in aceea ca la data de 05.06.2013 sus-numitul a agresato fizic pe persoana vatamata D.I. cauzandui leziuni ce au necesitat spre vindecare 5-6 zile de ingrijiri medicale.Din actele de urmarire penala efectuate in cauza rezulta ca in cursul zile de 05.06.2013 in jurul orei 21:00 numitii D.I. si T.C. s-au intalnit pe o strada iar pe fondul situatie conflictuale preexistente care a generat dintrun serviciu prestat anterior de persoana vatamata si neintelegeri cu privire la plata valorii acestui servici,cu ocazia intalniri din seara din 05.06.2013,partile a discutat in contradictoriu iar pe fondul expresiilor jignitoare proferate de persoana vatamata,inculpatul T.C. ia aplicat 2 pumni peste fata.Ulterior,inculpataul T.C. ia relatat martorului S.N. incidentul din data de 05.06.2013,scris mai sus..Din certf-med-legal rezulta ca leziunile cauzate victimei a necesita 5-6 zile de ingrijiri medicale.Fata de demersurile ulterioare ale pers vatamate,serviciul med-legal a facut urma precizari:asa cum sa mentionat in certf-med-legal,in lipsa unor leziuni ale mucoasei si/sau tegumentului de la nivelul regiuni bucale sau perii bucale,care sa se asocieze leziunilor dentare prezentate de numitul D.I. la data examinarii med-legale(07.06.2013),nu se poate preciza cu exactitate data cand acestea au putut fi produse.Leziunile dentare(care vizau dintele 21)descrise in actul med-legale,aveau la data de 07.06.2013 o vechime de 2-5 zile,interval ce cuprindea si data producerii incidentului.Deasemenea exista posibilitatea ca la data producerii incidentului,sus-numitul sa fi prezentat la nivelul incisivilor superiori o lucrare protetica fixa,care sa fi fost deteriorata,fapt necomfirmat de partea vatamata,desi la intrebarea med.legist a evitat sa raspunda;numitul D.I.nu prezinta slutire,iar numarul de ingrijiri medicale ramane cel mentionat in certf-med-legal:intrebare:care ar fi consecintele dupa aspectele prezentate mai sus?
..pai mama a plecatat sapt trecuta cu toate actele..le-a luat cand am fost la notar sapt trecuta...si notarul ia zis ca nu face bine ca le ea asupra ei actele si devine stapan pe acele acte pentru ca face un delic...actele sunt ale tuturor..multumesc..sz daca ma exprim gresit...
buna ziua...tata-l nostru a decedat in 2011 si mama nu a dezbatut mostenirea...mentionez ca mama ne-a parasit acum 10 ani si acum vine sa isi ia "drepturile"..am fost la notar dar nu sa putut rezolva pe motiv ca noi(frati 3 la nr)..nu suntem de acord cu mama...d-na notar ne-a trimis sa rezolvam totul in instanta...problema ie alta..mama a plecat din orasul unde a decedat tata-l nostru(tulcea)...si sta in jud.Alba Iulia..Intrebare 1):mama poate sa ne cheme in instanta pe toti 3 in jud.Alba pt dezbaterea succesiuni?
Intrebare 2):noi daca nu ne prezentam la tribunalul din Alba..ce se poate intampla?
Mentionez ca mama a fost data si la parasire de domicilul si a plecat si cu actele originale ale casei(contractul de casa +certificatul de deces)...tata era in viata cand a plecat mama si noi eram majori...nu mi se pare corect sa mergem la un alt judecator din afara orasului unde a decedat tata-l nostru atata timp cat toata lumea din oras ne cunoaste(toata familia)...pentru ca acolo in jud.Alba noi suntem straini si mama poate sa minta pe toata lumea de acolo cum a facut si pana acum numai ca sa ne faca rau si sa castige ceva care "moral"nu ii apartine...multumesc mult..
Atunci in ce caz se aplica cei 25% mamei..pentru ca multa lume imi spune ca mama are 75% si noi fratii 25%..si in plus de asta mama ne-a parasit in 2004 si tata a decedat in 2011 luna iulie..