Buna seara am si eu o problema am condus auto cu numere roșii expirate mi sa dat cu renunțare la dosar penal sa mai suspenda permisul nu pot face nimic sa nu fie suspendat cu stima va rog o parere
Buna sara domnu avocat am condus autoturism cu numere roși expirate a trecut o lună și nu mă chemat poliția la audienta ce pot face an acest sens va rog cu respect
Am si eu o problema am dosar penal am condus autoturism cu numere roși expirate oare ami aproba cerere sa prelungesc dovada va rog multumesc anticipat asp ras
Buna sara am condus auto ne Anmatrculat pe un drum județean un drum de camp sa zic nu asvaltat având asigurare valabil numere roșii având nu aveam autorizație valabilă mia reținut permisul si mia dat dovada de 15 zile mia zis ca ce decide procororu un avocat daca ieste amabil sa ami dea o ideie va rog multumesc anticipat ???????.?..
Buna ziua am o problema azi am condus auto având asigurare dar fara autorizație valabilă mia reținut permisu si mia dat dovada de 15 zile ce se poate antampla ieste ceva grav domnu avocat va rog sami spuneti fara alcool 0.000 m-am deplasat pe 500 m la antorcere 500m 1km
Buna sara. Am un autoturism si nu imi eliberează fiscal ca am amenzi la primărie.Un avocat daca ma poate ajuta cu niste sfaturi. Va multumesc anticipat