avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru Margarit

Activitate Alexandru Margarit

Deci nu se poate face si daca ai împlinit 18?(gen 18 si cateva luni)
Nu exista e decedat recent..
acest tip de acţiune poate fi pornită inclusiv împotriva moştenitorilor tatălui şi se poate continua împotriva lor?atunci când pretinsul tată a decedat în timpul procesului...
Acţiunea de stabilirea paternităţii se poate introduce oricând în timpul vieţii copilului?
Dece intreb daca se poate acuza si moștenitorii, pentru faptul că ei ar putea începe în lipsa mea si sau profita de problema asta revenindule lor si partea mea, daca ei fac succesiunea si dupa apar si eu pot avea si eu drept la moștenire? Si mai exact cum? (Este vorba de o locuinta in care moștenitori din alta relație ai tatalui biologic nu au pus piciorul deloc de când locuia el aici si eu de cand m am născut eu locuiesc în ea si acuma...)
Si faza cu pana in 18 ani nu am suna necesară pentru toate..si o pot face in cateva luni dupa ce devin major(in mai fac 18)
Dacă un părinte moare fara toți frați nu se poate începe succesiunea?
Se poate primi un avocat care sa nu ti ceara bani? Si mai exact cum?
Deci ca minor daca vrei sa începi toate cele dar nu ai suficienți bani... se poate face si dupa împlinirea vârstei de 18 ani?
Povestea find, mama mea nu sa despărțit prim divorț de soțul ei si doar a plecat, el nici pana acuma nu a băgat, tatăl meu nu a băgat divorț planul sau find ca in momentul in care împlinesc 18 ani sa imi ceara acordul ca sa imi fie el tata si a preferat să fie în concubinaji cu mama, pe certificatul de nastere al meu la început apaream ca find cu tatăl biologic dar acuma de fapt eram pe cel al fostului barbar care nu a băgat nici un divorț... in momentul actual eu am trăit si traiesc intr o casa a tatalui de când am apărut, el din relația anterioară mai are 3 copii care imi vin drept frați cu multi ani mai mari ca mine(sa zic 30 de ani avand ei) plecati in strainatate.. taicamiu a decedat acum o luna eu devin major in mai, acuma problema find ca eu daca nu dovedesc legal ca sunt fiul său nu osa am drept la casa.. eu sunt cu mama care trebuie sa ti refacă buletinul ca ea fost furat si nu are la cine sa fie loata in spatiu, cam cât ar costa toată treaba asta? Pana la ce varsta pot face? Unde se face mai exact? Cat ar costa un avocat? Sunt din constanța.
Mama a pierdut buletinul si acuma ca sa ti refaca nu poate ca nu are un loc stabil ca sa se poata trece domiciliul nu are cine sa o ea în spațiu ca zice ca dupa poate cere dre0t la casa si altele... Cum ar putea sa ti refacă buletinul?
Dacă tatăl meu biologic a murit și eu apar find a altui tata pot sa fac eu singur treaba asta ? Si pana la ce varsta o pot face încă sunt minor am 17 ani
Am mostre de ADN de când a fost pregătit mortul gen par de la cap de la barba etc alea nu sunt bune?