buna seara ,sotul meu a fost sanctionat cu amenda contraventionala in val de 3600lei si cu avertisment pt. savarsirea fartelor prevazute de art.101 din1 pct.9conform O.U.Gnr195/2002.In data de 15.12 a acrosat un autoturism parcat neregulamentar pe partea carosabila din cauza conditiilor meteo nef.cu drum alunecos si pt ca din contrasens un tir a efectuat manevra de depasire intand in banda noastra de mers,sotul a luat putin volan dreapta fata noastra ,atunci sotul a luat putin volan dreapta pt ca daca nu intra in noi, punand si frana masina a alunecat in masina care era parcata cu fata pe parta noastra de mers ,avea cam 20 30km/ora,eram impeuna si cu cei 2 copii ai nostri. Politistul. se cunostea foarte bine cu propr. masini,avariate nu au fost rau masinile ,consider ca daca avea viteza masina parcata se urnea de pe loc si erau avariate si motooarele amb.masini .sotul sa inteles cu proprietarul masini sa i dea asigurarea ,dar dom. pol. ia facut poces verbal ia spus sa adauge la mentioni ca e de acord sa i cedeze asig. prop.si sa semneze ,dar dupa ce a semnat pol. a adaugat amenda ,sa luat sotul de el ca nu e legal in momentul acela dom. pol. ia vorbit foarte urat mai adaugand ca mai bine ne acrosa tirul pe noi si nu mai faceam tam-tam si nu avariam nici masina unei doamne doctor care presta serviciul la dansul in comuna. Vreau sa va mai spun ca pe pr.verbal nu e scris codul nr.pers. corect sau citet. Se poate contesta procesul verbal,dom.pol putem sa-l dam in judecata pt ca a facut abuz de uniforma si a incheiat pr. verbal in mod abuziv,iar doamna care avea masina parcata masina cu fata pe partea carosabila era si in apropierea unui pod cam15-20m sau mai putin ,daamnei nu i sa intocmit pr.verb ca nu a parcat neregulamentar.
BUNA SEARA. In aceasta situatie ma aflu si eu ,adica cred ca nu mi se acorda punctajul corect la vechime Avem dosarul
din 1.10.2003 si credeam ca ni se acorda 13 puncte pt.vechime,dar nu a fost asa .Pe 30.09.2008sau afisat listele la primarie si ni s-a acordat doar 9 puncte,in total 55 puncte in loc de 59.cum speram.Sunt 100 locuite si noi ne aflam pe locul 94. Nu am apucat sa ne bucuram pt. ca ni s-a spus ":lista nu e finala "suntem 15 persoane din cei 100 si 10 peste care au puncajul 55 .CE POT FACE ?SA DEPUN CONTESTATIE?De pe 15 iulie 2008 nu sa mai luat in evidenta depunere de dosare si spun ei ,ca nu avem anul intreg,dar e o persoana care la sfarsitul luni a 7 facea 5 ani si i s-a pus 13 puncte.Daca e lege pt uni ar trebui sa fie pt. toti ! Am cautat pe net si la Timis am vazut ca pers. din acelasi an ca noi 2003. a 10 au 13 puncte pana in data de 31.12 2007.In gorj e alta lege ?daca ni se acordau doar 2 puncte din cele 4si NU ne aflam la baraj.VA ROG SA-MI SPUNETI CE SA FAC?Mentionez ca avem 2 copii si stam cu chirie intr-un camin de nefamilisti.Cei de la primarie spun sa stam linistiti ca avem prioritate,dar eu nu ma cred in ei pt. ca daca nu apuc sa fac acum contestatie picam sub lista. Inca o intrebare daca facem contestatie pot face in asa fel sa ne depuncteze si sa ne punem rau cu ei?
nu-mi poate da nimeni nici un raspuns?mai am doar 2 zile in care pot face contestatia.Va multumesc
Buna ziua . Sotul meu il poate lua pe tatal sau ca codebitor la banca pt. un credit de nevoi personale,daca acesta ese in baza de date ca rau platnic?Socrul meu acum nu mai are nici un fel de credit, iar eu nu pot fi codebitorul sotului pt. ca sunt in maternitate.Astept raspuns si multumesc anticipat.
BUNA SEARA. In aceasta situatie ma aflu si eu ,adica cred ca nu mi se acorda punctajul corect la vechime Avem dosarul
din 1.10.2003 si credeam ca ni se acorda 13 puncte pt.vechime,dar nu a fost asa .Pe 30.09.2008sau afisat listele la primarie si ni s-a acordat doar 9 puncte,in total 55 puncte in loc de 59.cum speram.Sunt 100 locuite si noi ne aflam pe locul 94. Nu am apucat sa ne bucuram pt. ca ni s-a spus ":lista nu e finala "suntem 15 persoane din cei 100 si 10 peste care au puncajul 55 .CE POT FACE ?SA DEPUN CONTESTATIE?De pe 15 iulie 2008 nu sa mai luat in evidenta depunere de dosare si spun ei ,ca nu avem anul intreg,dar e o persoana care la sfarsitul luni a 7 facea 5 ani si i s-a pus 13 puncte.Daca e lege pt uni ar trebui sa fie pt. toti ! Am cautat pe net si la Timis am vazut ca pers. din acelasi an ca noi 2003. a 10 au 13 puncte pana in data de 31.12 2007.In gorj e alta lege ?daca ni se acordau doar 2 puncte din cele 4si NU ne aflam la baraj.VA ROG SA-MI SPUNETI CE SA FAC?Mentionez ca avem 2 copii si stam cu chirie intr-un camin de nefamilisti.Cei de la primarie spun sa stam linistiti ca avem prioritate,dar eu nu ma cred in ei pt. ca daca nu apuc sa fac acum contestatie picam sub lista. Inca o intrebare daca facem contestatie pot face in asa fel sa ne depuncteze si sa ne punem rau cu ei?
buna seara din nou , as dori sa stiu daca un divort se incheie fara ca sotul cumnatei mele nu se prezinta la tribunal?Cumnata mea a bagat divort de sotul ei si deja a avut a doua infatisare si sotu nu sa prezentat.La dosar a atasat si un certificat medico-legal pt.ca a batuto,eu stiam ca ar fi trebuit sa i se ceara 2 martori, daca el nu se prezinta (,adica cei care au vazuta cu ochii negri)presedinta ii spune ca dosarul nu se poate deschide fara ca el sa fie prezent.Oare are ceva aranjat pt. ca are multe cunostinte in tribunal?Impreuna au an copil de 6 ani jumate ,
am postat in data de 29.martie subiectul NE-AU PACALIT SI AM SEMNAT ACTUL DE PARTAJ VOLUNTAR, as dori daca se poate un raspuns cat mai concret,in instanta cu un avocat eu si fratele meu putem anula actul de partaj voluntar sau ce am mai putea face ?acum mai putem sa ne cerem dreptul in sume banesti pe cota de 1/8 din cele 2 imobile in instanta . Va rog din suflet sa-mi raspundeti,ce am putea face,noi nu stim absolut nimic despre legi.
Vreti sa spuneti ca, prin actul de partaj, fratii tatalui primeau in deplina proprietate cate un imobil iar pentru dvs. si fratele dvs. nu se obligau sa plateasca nici o suma de bani cu titlu de sulta pentru cota de 1/8, ci doar promisiuni verbale? Cam dificil...
chiar nu se mai poate face nimic?atat de dificil este cazul nostu,cu un avocat in instata nu potem rezolva !
buna seara, va rog sa-mi raspundeti daca pot anula in instanta actul de partaj voluntar in care eu si fratele meu am semnat. Sa va dau cateva detali :in anul 1996 eu si fratele meu am ramas fara ambi parintii, in acel an murind tatal nostru.In urma decesului noi am mostenit casa in care locuiam de cand ne-am nascut adica jumate fiecare. pe langa aceasta,am mai aflat mult mai tarziu ca mostenisem o cota de 1/8 din 2 imobile de pe urma tatalui nostru ,care la urma lui le mostenise de la tatal sau.La aceste imobile fiind mostenitori si frati tatalui meu. IN 2006 sa cerut autentificarea actului de partaj voluntar . bineinteles fratii tatalui meu ramanand fiecare cu cate un imobil,noua promitindune verbal pentu ca am semnat ajutor din partea lor. La momentul acela eu am vrut sa ne despagubeasca dar fratele meu nu a fost de acord ,zicea ca-i este rusine si credea, ca chiar o sa-l ajute mai ales ca noi ramasesem singuri pe lume si fiind nepotii lor.NU a fost deloc asa dupa cum vedeti a trecut deja 1si 3 luni si au rupt legatura cu noi. CE MAI PUTEM FACE?putem anula actul in instanta pt. ca am fost pacaliti