Buna ziua!
Am un salariu de 4500 Ron si rate de platit la banci de 2700 Ron. In ce masura mi se poate pune proprire pe salariu, daca totalul ratelor depasesc jumatate din salariu?
De ce nu este recomandabil sa contractez un alt imprumut (prin descoperirea acelor carduri platesc dobanzi, iar daca partajul dureaza 2-3 ani?)? Va rog sa-mi argumentati .....
Sunt in proces de divort, dar dupa acesta urmeaza procesul de partaj.
In timpul casatoriei, sotia mea a facut un imprumut la CAR cu care am acoperit 2 carduri care imi apartin, dar care ulterior au fost descoperite pentru cheltuielile noastre, comune. S-a facut un act la notar, dupa efectuare acelui imprumut (casatoriti fiind), conform caruia mi-a data aceasta suma pentru acoperirea acelor carduri, dar banii ar fi provenit din fondurile proprii ale sotiei dinaintea casatoriei (ceea ce nu este adevarat, deoarece imprumutul a fost facut dupa ce ne-am casatorit). Cum pot demonstra ca acesti bani au fost cheltuiti pentru cheltuielile noastre comune??? In momentul de fata ma gandesc sa fac un alt imprumut la CAR pentru acoperirea acelor carduri. Procedez bine?
Care ar putea fi motivele pentru care cel care intenteaza divortul, tot el nu se prezinta si datorita acestui fapt nu s-a terminat de la prima infatisare?
"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ca am primit de la sotia mea Y (fosta ....), suma de ......, pentru a achita sulta conf. sentintei civile nr. ...... pronuntata in dosarul nr. ......, de Judecatoria ........ si pentru a achita un credit BRD.
Declar de asemenea ca suma de ..... am primit-o anterior casatoriei noastre si ca aceasta provine din fondurile proprii ale sotiei mele".
Cine sa fie facuta in cadrul unui proces in cadrul instantei, aceasta declaratie notariala? Imi cer scuze dar nu inteleg ce mi-ati spus. Va rog fiti mai explicit.