avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate Rica Sava

Activitate Rica Sava

Salut,vreau să deschid o firma în județul Vâlcea, și o sa fiu momentan singurului angajat. Cred că o să fie vorba de încasări (în primul an) de cca 50/90000eur anual, după calculele mele.
Problema este că eu voi lucra în diferite zone ale spațiului european, diferite țări,(reparații tapițerie și tâmplărie) și că am auzit (și poate recomandați și dumneavoastră un contabil fizic, pentru județul Vâlcea ) că trebuie o taxă pentru această opțiune.
Vreau să știu de exemplu :la un venit al firmei de cca 5000 EUR, și (salariul de 2500, plus diurne de cca 15 EUR per zi) motorină,eventualele reparații cca 300 - 500, ce este, sau cum se calculează?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns, o zi buna.
Bună ziua, vă rog să mă îndrumați cu un sfat.... Este vorba de soacră-mea... Care a făcut un act vânzare cumpărare cu clauză de întreținere... Și părțile, adică cumnatul meu și fosta cumnata, s-au despărțit. În act se stipulează clar că părțile se obliga sa întrețină cei doi bătrâni, lunar cu o anumita suma.
Care nu este virata de o lungă perioadă de timp.
Poate soacră-mea să mai întoarcă actul casei înapoi pe numele ei?
Menționez că cei doi au divorțat dar nu au făcut partaj.
Ce spuneți? Vă mulțumesc pentru răspunsul dat, fiecăruia.
Va salut,da este asa,dar totusi a luat teapa la un ghiseu de WU,care au o licenta,cu nr de inregistrare,franchisa s.a.m.d....
Are actul cu data la care s a trimis,deci documentul scrie poate si pe verso ce are de facut in cazul unei eventuale reclamatii....
De aia doar spun multa grija...
Bafta la totii....
Răspuns la discuția Poprire conturi bancare
Va salut,din experienta mea de civil(tamplar de meserie),este bine sa va adresati serviciului financiar de care apartineti poate aveti ceva restante si a ti uitat de ele,si chiar sa luati legatura directa cu ANAF,nu sunt chiar asa de rai.
Si chiar sa va adresati bancii dupa un eventual contact cu executorii ANAF.
Mult succes.
Buna ziua,vreau sa ma interesez despre o viitoare locuinta.
Am de gand sa construiesc o casa din lemn sau din panouri,pe o suprafata de beton deja existenta,este o placa de beton deja turnata.
Amprenta la sol v a fi in jurul de 100 m2 si v a fi cu deja existentul subsol,parterul si mansarda,adica podul care v a fi locuibil.
V a fi ceva de genul Cabana de munte.
Ce pareri aveti,ce mi trebuie?
Va salut,
Am o verisoara care a locuit in Slovacia,momentan este in Germania,dar are acte si dubla cetatenie.
Acum are acte de Slovacia,si vrea sa si faca pasaport romanesc.
Cum poate sa faca dat fiind faptul ca nu mai are sedere in Romania?,se poate elibera Pasaport si pe baza de buletin de flotant?care inca nu il are,sau cum este cel mai legal sa procedeze?