avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Activitate anitaovidiu

Activitate anitaovidiu

Buna ziua.

Cum se poate anula un proiect de hotarare a unui Consiliu Local?

Va multumesc
O zi buna
Trebuie sa am in contractul de comodat pe langa clauza de acord pentru constructie si o cedare a planului de situatie, pentru a nu mai realiza inca un plan?
Buna ziua.

O asociatie primeste un teren in folosinta prin contract de comodat cu acordul proprietarului de a putea construi pe respectivul teren. pe persoana fizica este realizat un plan de situatie, asociatia primeste autorizatie de constructie pe baza planului de situatie si a contractului de comodat? cum se realizeaza inscrierea in cf? contractul de comodat trebuie inregistrat pe la oficiul de cadastru?
Cum poate fi dat pentru folosinta unei asociatii un teren dar sa nu fie donat, dar nici cel care il da sa nu platesca impozit pt arendare sau inchiriere?
Buna ziua,

Un functionar public, poate fi membru fondator al unei asociatii cu scop social?
Ce functie poate detine in cadrul asociatiei si ce nu?
Care este minimul de patrimoniu care trebuie sa il ai la infiintare?

Va multumesc
Răspuns la discuția Ingrijire la domiciliu
Ca eu sa pot desfasura o activitate medicala la domiciliul pacientului, care este CAEN-ul pe care trebuie sa ma inregistrez?

Va multumesc
Salarul li se cumuleaza cu pensia sau trebuie sa incaseze doar un venit ori pensie ori salar
Pensionarii pot fi angajati si cu norma intreaga?
Buna ziua.

daca doresc sa infiintez o societate pentru ingrijire batrani la domiciliu trebuie sa am studii medicale? sau este suficient sa am persoane cu studii medicale angajate?
Care este CAEN-ul pentru aceasta activitate?

Va multumesc