avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate Mahomas853

Activitate Mahomas853

Bună ziua
Proprietarul refuza sa își ridice răspunsul pbm ridicate prin a semna de primire la sediul Asociatiei.
Trei luni la rand a ridicat aceleași pbm și i s.a răspuns prin e. mail
Acum vrea același lucru dar refuza ca semneze pt răspuns. Cum punem capăt situației? Cu scrisoare, cu Ar
și conținut declarat?
Restanțierului de,, profesie" din 2002 (vbm de Primăria Municip. București proprietar) / chiriașul nu este evacuat cf. ctr....
Proprietarii refuza sa plătească restantele din fondul lor de rulment...
Putem sa. i tăiem gazul, căldură și apa calda(nu știu cum se poate legal)?
Este pe rol un dosar pt. recuperarea restantelor dar pana la finalizare vom fi obligați sa. i suportam tot noi cheltuielile
Cum rezolvam, multumesc?
Putem solicita furnizorilor debranșarea ap.?
va multumesc.
Buna dimineata!
Sumele recuperate prin hotararea judecatoreasca in urma constatarii prejudicierii asoc.priprietari,ajunse in contul asociatiei se pot recupera de fiecare proprietar pentru montarea de noi repatitoare de costuri?
Luand in calcul ca ,acea suma este constituta din plata cotelor de intretinere delapidate ,sume pe care le.am mai achitat odata prin reesalonarea facturilor restante la furnizori.
Este corect sa le consideram doar ,,alte fonduri"folosite la imbunatatirea condominiului?
Bună ziua... Sunt în continuare necesare minim 3 oferte pt. a face o reparație aprobata în A. G.? Nu am găsit unde e stipulata aceasta cerință. Multumesc
Sunt nou administrator și soția unui proprietar supărată ca a fost scoasa din comitet(nu era proprietar) ne hartuieste tf și verbal.
Com pot sa o determin sa își vadă de treaba ei?!
Avem doua sume, una mai mica la s. 6, in actele primariei, adica 5499791,90,lei primariecare ne. au mutat dosarul PMB si unde suma este de5559245, 29 afirmand ca diferenta ar fi salariul sefului de santier. Lasand la o parte ca sunt hotarari diferite... Vreau sa stiu daca devizul include sau nu si salariul acesta cum ar fi normal. Mentionez ca nu am primit devizul dar se cere aprobarea lui. Multumesc
Răspuns la discuția Reabilitare termica
Multumesc... Blocul are 10 etaje, 4 scari, si magazine la parter. Pentru proprietarii magazinelor nu ar trebui alocata o suma din reabilitare strict pentru partile comune!?
Buna ziua, am primit de la Primaria capitalei avizul cu o suma de 5500000 lei valoare lucrari anvelopare Desi suntem entitati diferite pe scari(asociatii) ni s. a spus sa impartim la 4valoarea.Scarile sunt diferite daca luam in calcul lateralele blocului, deci nu putem imparti suma in mod egal!
Actul aditional nu are nici o stampila a Primariei.. Este in alb... Si ni se solicita sa fim de acord cu suma estimativa... Sa retinem banii acerenti lucrarilor prin fondul de reparatii si sa viram primariei, lunar! Era vorba ca platim la taxe si impozite timp de 10 ani.
Ce este legal si ce nu din cele aratate mai sus? Mentionez ca nu exista explicatii referitoare la detailarea operatiunilor ce urmeaza a fi executate ci o suma totala
Multumesc Astept raspuns
Discuție Succesiune
Ce trebuie sa fac în numele copiilor mei(am procuri) când la Direcția de taxa și impozite sector 6 nu vor sa recunoască procentele dobândite cu certificat de moștenitori în urma decesului bunicii lor, iar în urma decesului ulterior al bunicului și în urma unei hot. judecătorești strict pe stabilirea cotelor procentuale de pe urma lui(transformate în sulta) Direcția taxe și impozite a trecut totul la moștenitorii părții celeilalte.... Procentele de pe urma bunicii lor înglobate întro hotărâte care nu a dezbătut acest subiect?!