avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Individual de Avocat Carmen Patrascu

Activitate Cabinet Individual de Avocat Carmen Patrascu

Încercați la OCPI, sa luați un extras de Carte Funciară dacă imobilul este înscris in Cartea Funciară.
Răspuns la discuția Intrebare
Este imposibil de prognozat cât poate dura un proces. Totul depinde de încărcătura instantelor și de complexitatea cauzei. Fiind vorba de un dosar cu minor, as tinde sa cred ca se judeca mai repede decât alte cauze. Însă este doar o părere personală.
Răspuns la discuția Poprire cont
Din păcate nu cred ca mai sunteți in termen pentru formularea unei contestații la executare...
Da, exista aceasta posibilitate, însă înainte de a solicita instanței, cel mai bine este sa faceți dvs acea adresa. Sarcina probei incumba celui care face o afirmație. Sunt unele Instanțe care fac din prima demersuri, sunt altele care vor ca mai întâi părțile sa facă demersuri și in măsura in care nu se obține un răspuns, sa facă instanța. Bine, fiind vorba de conturi, e posibil ca banca sa nu va răspundă dvs. O zi frumoasa.
Răspuns la discuția Facturare prestari servicii UE
Ambele companii sunt plătitoare de TVA, deci factura dvs ar trebui, din punctul meu de vedere emisă cu TVA. Legat de moneda, având in vedere ca prestarea se face de către firma din România, in România, sfatul meu este sa se emită factura in lei. Însă totul depinde de ce clauze aveți in contractul de prestări servicii. O zi frumoasa.
Nu este nicio problema. Nu are nicio importantă din moment ce in actul adițional se prevede ca data încheierii este o data anterioară. O zi frumoasa
Trebuie făcută o cerere de evacuare la instanța competentă.
Răspuns la discuția Prelungire dovada circulatie
Pentru ce v-a fost suspendat dreptul de circulație pe drumurile publice cu un autovehicul? Ideea este ca pt a prelungi o dovada dvs trebuie sa fi contestat (sau sa contestați dacă mai sunteți in termen) procesul verbal de constatare și sancționare a contravenției. După ce contestați acest proces verbal la Judecătoria competentă, trebuie sa va duceți la instanța (la registratura instanței) și sa solicitați un certificat de grefa cu privire la detaliile dosarului (număr dosar, părți, act contestat, prim termen). Cu acest certificat de grefa va duceți la poliție și va prelungiți dovada. O zi frumoasa
Răspuns la discuția buletine
Am rugămintea sa îmi scrieți pe adresa de email precizata in cadrul profilului meu. Zi frumoasa
Puteți sa faceți plângere penală pt infracțiunea de lovire și alte violente, ART 193 Cod penal. Aveți in vedere ca acțiunea penală se pune in mișcare DOAR la plângerea prealabila a persoanei vătămate, care se face in termen de maxim 3 luni de la data săvârșirii infracțiunii.