Ce se poate face daca ANAF nu raspunde in cele 45 de zile?
Anaf da vina pe Fondul de Mediu, cum ca nu ar fi primit raspuns.
Ba chiar motiveaza ca unele raspunsuri la carerea de recuperare a taxei de poluare depuse in august 2014 au sosit abia in ian. 2015, deci mult peste 45 de zile !
Omul trebuie sa stie la ce sa se astepte.
La cum vad eu situatia, cu atatea fapte penale, numai grija permisului nu ar trebui sa o mai aveti. Cel mai probabil nu o sa mai aveti nevoie de el, oricum.
Iar daca asta numiti Dvs a te pricepe la condus... e mai bine sa mergeti pe jos, pentru noi, toti ceilalti.
Feri-ne-ar să nu ne plătim impozitele la timp.. amendă, penalizări, cheltuieli de executare.
Pe ei însă îi doare în cot. Dacă nu primești răspuns la sesizare, ce faci ? Faci alta. Și tot așa.
Eu am reclamat un agent de poliție care m-a amendat abuziv, pentru o contraventie imaginară ( dovedită ca fiind așa printr-o decizie a Instanței ), iar procurorul care l-a anchetat pe polițist cică acesta a acționat cu bună-credință.
Am mai făcut și drumuri la procuratura și localitatea respectivă, pe banii mei.
Părerea mea e că în România instituțiile își abuzează cetățenii și nici nu prea ai ce să le faci.
Cumpărați și Dvs alt bun, cu factură. și mergeți mai departe. Viața continuă :)
Daca nu mă înșel, mulți egipteni au mai multe soții deja.
Deci la ei nu ar fi o problema dacă e insurat.
Oricum, o puteți lua de la capăt în ceea ce privește Internetul: dezactivați skype, yahoo, FB și va faceți altele, dacă nu puteți sta deoparte o vreme.
Scrieți și Dvs: NU PARCAȚI! Pană + bătaie :) cum am văzut undeva.
Lăsând gluma la o parte, Primăria este cea care încasează banii, deci ea trebuie sa rezolve problema. Aveți un contract de închiriere, deci Primăria trebuie să vă pună la dispoziție locul de parcare pentru care plătiți.
Menționez că sunt angajator și am avut aceeași situație cu una dintre angajate.
Am primit-o la muncă dupa CCC și lucreaza și acum, deja au trecut câțiva ani de atunci. Dar au fost o serie de inconveniente si discutii, nervi etc:
1. pleacă in CCC o angajată cu experiență, îți dă bătaie de cap: angajează pe altcineva ( atenție! Pe perioadă determinatp ! ), învață ce are de făcut etc.
2. după intrarea in CCC, angajatorul trebuie să mai plătească angajatei salariul câteva luni ( nu mai rețin câte ), asta în timp ce plătește si noii angajate care i-a luat locul. Ulterior, banii se recupereaza de la Casa de Sanatate. Știm cu toții cum se comportă statul când are de returnat bani.
3. Angajata din CCC poate vrea sa revină la muncă mai devreme. Oricum, după maxim 2 ani trebuie sa concediezi angajata actuală ca să revină cea din CCC.
Cea din CCC deja a pierdut firul și fluxul activității, iarăși urmează perioadă de acomodare etc.
Aceasta ar fi doar o parte din inconvenientele angajatorului pentru care nu există nicio compensație.
Desigur, trebuie sa avem copii, fiecare.
Pe de altă parte, dacă angajatorul Dvs nu vrea să vă mai primească, indiferent de motiv, războiul pe care Dvs sunteți sfătuită să îl duceți este inutil. Fără să discutăm de prevederile legale, nu veți avea liniște dacă vreți să reveniți la vechiul loc de muncă.
Angajatorul de exemplu are posibilitatea de a restructura firma și a vă oferi un post la un punct de lucru sau pe o altă funcție așa încât veți renunța în cele din urmă și vă veți da singură demisia, caz în care nu mai primiți șomaj.
Da, dacă îndepliniți condițiile de cotizare, puteți beneficia de șomaj. Cea mai simplă metodă este cea propusă de angajatorul Dvs, după cum au spus și cei din mesajele anterioare.
Probabil se va rezilia contractul și atâta tot.
Studiați contractul Dvs cu firma de asigurare privată.
Cel mai probabil, în opinia mea, veți pierde tot ce ați depus, aceasta ar putea fi consecința maximă.
Multumesc, intr-adevar, am castigat procesul.
Am facut agentului si o plangere penala pentru abuz, pentru ca nici macar nu s-a discutat despre proprietarul masinii etc.
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii.
Bunicul meu a lucrat incepand cu anul 1946 la CFR, timp de 14 ani. A fost platit si pontat ca si zilier. Din ce mi-a spus, vechimea a avut un coeficient de 1.5.
Probabil ca are acum dreptul la pensie, as dori sa stiu unde sa ma adresez ca sa pot obtine informatii din arhiva CFR si cum ar trebui sa procedez pentru a-i recupera sumele care i se cuvin.
Orice suma e bine-venita peste pensia de CAP si cea de pensionar ( total aprox 450 de lei ) pentru un om care face 100 de ani in curand. Mai ales ca este dreptul sau.