avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate overeat

Activitate overeat

Răspuns la discuția Despre acuzatia de viol
ptr. un viol simplu trebuia depusa plangere in termen de 2 luni de la viol adica in situatia dvs s-a prescris fix acum 20 de ani. cel mai complicat viol se prescrie in 10 ani dupa noul cod penal (1 feb 2014) adica acum 10 ani s-a prescris.
Răspuns la discuția ultraj contra bunelor moravuri
Fapta se consideră săvârșită în public atunci când a fost comisă:

d) într-o adunare sau reuniune de mai multe persoane, cu excepția reuniunilor care pot fi considerate că au caracter de familie, datorită naturii relațiilor dintre persoanele participante.

eu m-am simtit ca la o reuniune intre prieteni apropiati, care au acelasi simt al umorului, as spune c-a avut si caracter de familie dar probabil as exagera desi suntem de multi ani in acel loc de munca
m-am imbatat cu 2 amici intr-un garaj al unei institutii unde lucram,
l-am acuzat pe amicul 1, fiind foarte beti amandoi, ca mi-a furat ceva si i-am spus sa arate lucrurile pe care le are in pantaloni, ulterior s-a ajuns si la aratatu lucrurilor care sunt in chiloti. amicul 1 entuziasmat de ocazia de a face circ a inceput sa fluture penisul prin fata mea si a amicului 2. totul intr-o rafala de injuraturi si amenintari necredibile de tipul <de maine nu mai lucrezi aici etc> desi suntem 3 amici apropiati dar alcoolul a facut senzatie. violenta fizica a lipsit,
ce a facut amicul 1 este ultraj contra bunelor moravuri?
cea am facut eu este instigare la ulraj contra bunelor moravuri?

garajul era perfect inchis, n-am primit reclamatii de zgomot sau altceva.
ne aflam doar 3 persoane in garaj.
scopul recunoscut de toti 3 a fost porceala masculina.
speram sa fie fara consecinte juridice. ce credeti?
multumesc
Răspuns la discuția abuz in serviciu
ce credeti, aveti un raspuns la aceasta dilema? va rog sa raspundeti, domnilor avocati
Răspuns la discuția Angajari ilegale
a avut loc procesul acum 3 ani, articoul este unde scrie <link extern> din prima postare.
angajatul cu trucuri a primit amenda pentru marturie mincinoasa, probabil n-a vrut sa recunoasca ca i s-a dictat ca la scoala primara. directoarea a primit 9 luni sentinta pentru instigare la oferirea de informatii nepublice bla bla bla si inca o sentina fara legatura cu angajarea asta.
dar nu scrie nimic de restituit salariile tipului caruia i s-a dictat raspunnsul la intrebari.
problema e ca s-ar putea sa fie nevoit sa returneze salariile incasate in anii astia. banuiesc ca lucreaza la departamentul financiar la spital.
imi pare rau
Răspuns la discuția Talharie?
3 amici se imbata, se iau la cearta si sar pe bicicleta celui de-al 4 lea amic (beat si el) s-o farame. Scopul a fost distrugerea bicicletei in principal si secundar in scop umoristic pentru distrugatori. Se face imbulzeala intre cei 4 si bicicleta se face praf, posesorul bicicletei nu a participat la distrugere. Ulterior pleaca toti acasa, bicicleta ramane franjuri in garajul in care s- a petrecut evenimentul, e garajul de la locul de munca. E chestia asta talharie in privinta bicicletei?

Răspuns la discuția Permis condamnare cu suspendare
dar cate filme aveai pe computer? 3 ani sunt multi! ti ai filmat iubita sau ai gasit pe net?
Răspuns la discuția Registrul Agresorilor Sexuali
trebuie sa vorbiti cu un avocat bun si trimiteti solicitari la ministerul justitiei, sunt obligsti sa va raspunda ceva. legea asta mi se pare foarte proasta. sunt inclusi de exemplu si adolescentii care au alergat dezbracati pe strada, acum 15 ani. e o lege foarte dura pentru ca blocheaza destine. ma rog, poate se va schimba ceva in viitor. ar fi bine sa incerce sa afle daca face medicina in zadar ptr ca faci atac de cord daca primesti pedepse nesfarsite pentru ceva pentru care tu ai platit. nu inteleg cum poti hartui oamenii in felu asta. si la el probabil a fost o curiozitate morbida foarte scurta, din care nu sufera nimeni. si CCR poate ar trebui sa verifice legea asta care afecteaza destine. si postati si aici la cce rezultate ati ajuns va rog
Răspuns la discuția Malware / keylogger frauda
geloo, dar ce informatii furau astia din browser pentru a fura mult?
datete contului card de exemplu? la altceva nu ma pot gandi sa produca bani. sper ca nu fura pentru accesa mailuri, facebook etc. ar fi pierdere de timp