Buna ziua! Am un copil cu handicap mediu, unde certificatul ii expira in martie, dar el face 3 ani pe 30 iunie.
1.Pana cand beneficiez de indemnizatie?
2.daca ma intorc la serviciu cu 30 de zile inainte de expirarea certificatului, beneficiez de sporul de insertie? Si pe ce perioada?
Buna seara! Sunt in crestere copil pana la varsta de 3 ani. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot intoarce la munca cu cateva ore si sa iau si indemnizatie si salar? O lege mai exact de unde ma pot informa?
Buna seara!
Niste cunoscuti, au avut accident, dauna totala. Masina a fost dusa la fier vechi de catre tipul cu platforma, am o factura fiscala (copie) cu numele celui care a dus masina unde e trecuta seria de sasiu a masinei avariate si o adeverinta de primire a masinei, tot de la fier vechi. Bineînțeles ca pt radiere nu e suficient, trebuie acel certificat de distrugere.
Se poate sa nu se mai olateasca impozit pe ea la primarie daca nu e radiată? Care ar fi procedura?
Bună seara! Sunt în creșterea copilului pana în oct cu bebe1, luna aceasta urmează sa nasc bebe 2.cele 42 de zile de lehuzie trebuie sa le iau? Cine îmi va plăti concediul medical pt cele 42 de zile de lehuzie dacă contractul meu de munca a expirat în 31 august 2019?
Sau care ar fi mai exact procedura pt a beneficia de ccc pt bebe 2.
Mulțumesc!
Bună ziua! E ok dacă la un proces cei doi avocați sunt frați? Putem solicita schimbarea avocatului dar fără sa mai plătim alte dări fata de momentul actual?
Bună ziua!
Am început un proces pentru o împărțire de pământ între moștenitori. Nu ne înțelegem cu celelalte părți și am vrut sa închid procesul, doar ca ceilalți vor sa continue procesul. Întrebare, daca as schimba avocatul trebuie sa o iau de la început cu cheltuielile sau se iau în considerare toate cheltuielile de pana acum?
Menționez ca cei 2 avocați, al meu și a părții celelalte sunt frați și nu prea am încredere în ei.
Bună ziua! Momentan sunt în creșterea copilului pana în luna octombrie și urmează sa nasc al 2 lea bebe în luna iunie. Cum se va proceda cu creșterea copilului pt bebe 2, iar pt primul bebe voi merge cu indemnizația pana în octombrie?
Mediul meu de familie e din jud Suceava iar locul de munca si domiciliul e in judetul Neamt.poate sa merg cu concediile medicale la casa de asigurari din Nt? Sau unde mai exact trebuie sa ma prezint?