Buna ziua!
Copilul meu minor in varsta de 5 ani va pleca in concediu in Bulgaria cu bunicii, parintii mei,fara mine,mama copilului
Mentionez ca sunt divortata,copilul imi este increditat mie, am custodie asupra lui, am hotarare de divort definitiva si irevocabila, mai trebuie acordul tatalui daca copilul este insotit de bunici in vacanta, dar al meu ?
Buna ziua, o intrebare am si eu,
Copilului i s-a stabilita pensia alimentara 25% din venitul mimim pe economie, tatal la vremea respectiva neavand servici,
Momentan lucreaza, am hotararea de divort definitiv si irevocabila,As putea obtine o marire de pensie ducandu-ma cu hot de divort la Serv Personal al locului de munca unde lucreaza?sau imi trebuie
altceva la mana?Stiu ca trebuie sa-l dau iar in judecata ptr marirea pensiei alimentare
Va rog sa ma lamuriti in acesta problema.
2.Este adevarat ca acum custodia este comuna?
Precizez ca la data la care eu am divortat custodia mi s-a acordat mie.,copilul locuind cu mine.
Multumesc!
Multumesc ptr raspuns, am copie legalizata, e definitiva si irevocabila, corect...si pasaportul...dar tb cumva traduse?
Merg cu copilul in Bulgaria, multumesc
Deci, nu mai tb niciun fel de procura sau acord la notariat din partea tatalui?
Daca ies cu copilul din tara, am hotararea de divort, copilul se afla in custoida (mama)mea si are 3 ani
Pot iesi cu el fara acordul tatalui?
Ce acte sunt suficiente sa prezint la controlul vamal?
In cazul acesta sunt in regula sa am doar hotararea de divort si certifficatul de nastere al copilului?
Trebuie traduse actele ?
Buna seara, copilul este nascut pe 27.02.2008. Am avut concediu prenatal si postnatal.Dupa terminarea acestora, am alternat concedii medicale pentru copil si pentru mine.Da, am avut venituri anterior nasterii copilului...deci beneficiez, chiar daca am avut toata perioada aceasta concedii medicale.
Va multumesc pentru mesajul anterior si astept raspunsul dvs!
Aveti idee unde trebuie sa depun actele pentru cuantum-ul de 85%??
Buna ziua.Mai pot beneficia de cuantumul de 85% de la 1 ian 2009, dcaa pana in prezent am fost in medical?Mentionez ca am nascut pe 287.02.2008, nu am intrat in cei 6 mil.Am avut realizari pe ultimele 12 luni, dar am fost in concediu medical.Ce acte se depun si unde? De la servici imi trebuie adeverinta pe ultimele 12 luni anterior nasterii copilului?Va multumesc!
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Luna aceasta mai mi se termina concediul medial postnatal,
Cate zile se acorda medcial, mentuonez ca am o fetita si a fost diagnosticata cu picior plat valg, necesita atele ghips si are nevoie de ingrijri speciale
STiam ca se acorda 90 de zile de medical,. intrebarea mea este, daca se acorda aceste zile, mai am dreptul la indemnizatie crestere copil?