avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana.marinescu0

Activitate Mariana.marinescu0

Bună ziua , am
cumpărat o casa pe numele meu de fata si am.un băiat din prima căsătorie , ulterior m am căsătorit și are o fata , vreau sa I fac baiatuli meu act de vinzare cumpărare , tb sa si de a acordul ca semnnatura sotu meu?
Bună ziua, în 22 aprilie 2024 am cumparat o mașină noua, factura este doar pe numele.meu
în rate pe 5 ani , soțul meu are 77 de ani , el nu este stipulat în factura , datorta virstei!: întrebarea este dacă fica lui poate sa aibe pretenții la acesata masina !
Bună ziua, în 2001 am cumpărat o casa cu3000 m eu am un baiat .În 2004 m am căsătorit , el are o fată cu el.am.cumparat 200o m, întrebarea este , cum.se împarte totul ? După moartea soțului meu , ? ( s au a mea) ?
Bună ziua, sunt nasuta , în 1967, 29 mai , muncesc , din 1984 , am 9 ani de grup a 2
a dori sa sa ies la pensie , , Voi fi penalizata ? Și cit ? Va multumesc!
Nu , în cele trei luni de recuperări!!!
Bună ziua, lucrez la un spital de stat, și în 2015 am avut de recuperat trei luni de recuperari , am.lucrat trei ani fără nici o recuperare, în perioada de atunci, și.in.urma sesizări la I TM., mi am putut lua recuperarile! Dar am fost plătită nici o problema , dar pe atunci primeam bonuri de masa , acele bonuri nu mi le au dat ! Cum.pot afla ce s a întâmplat cu bonurile , acele bonuri veneau nominalizate! Cineva le a ridicat ? Colegele mele le au primit în. perioade aceea numai eu nu. Nu am.primit nici un. raspun de atunci! Sesizările mele au fost fără răspuns! Va mjltumesc
Bună ziua! .sunt nascută pe 29 mai 1967 ,muncesc de 1983 , am lucrat un an jumate în Anglia cu contract de munca , la serv ,am avut fără plata în aceasta perioada ! Întrebarea mea este, dacă ma încadrez și pot sa ies la pensie mai devreme , fără sa fiu penalizata? Și dacă perioada fără plată se adaugă la vechime?
Bună ziua ! Sunt nascută în 1967 pe 29 mai , am 38 ani vechime , a s dori sa ies peste 2 ani la pensie ! Cu cit ma penalizează? Va multumesc
Pensionarea anticipata după ianuarie 2025 este cu penalizare?

Cornel Vasile a scris:

Limita de varsta dupa ianuarie 2030

Limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare la 61 ani (Ianuarie 2028)

Pensionare anticipata partiala dupa Ianuarie 2025, daca aveti un stagiu de cotizare pentru pensionare anticipata de 43 ani.

Pensionare anticipata dupa Ianuarie 2025.