avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate tudoritzolele

Activitate tudoritzolele

OUG 164/2008 pentru modificarea OUG 195/2005 prevede la art (1), pct. 1 urmatoarele:
1
41 -"actul administrativ emis de autoritattea competenta pentru protectia mediului, prin care se stabilesc obligatiile privind monitorizarea si raportarea emisiilor de gaze cu efect de sera; de asemenea, se stabileste obligatia de a returna anual in Registrul anual al emisiilor de gaze cu efect de sera un numar de certificate de emisii de gaze cu efect de sera egal cu cantitatea de emisii de gaze cu efect de sera, monitorizate si verificate pentru anul anterior;"

A. e cam dificil sa depui un numar de certificate egal cu cantitatea de emisii, avand in vedere ca emisiile se masoara in Gg(1Gg- 1mld g)...
B. daca un poluator reuseste sa schimbe tehnologia de productie cu o tehnologie ecologica, va fi obligat sa depuna certificate care sa cuprinda cantitatea de emisii de gaze cu efect de sera monitorizate si verificate pentru anul anterior ?
Răspuns la discuția Modulul pedagogic
Buna ziua!
Universitatea nu s-a folosit de dvs timp de 8 ani ci putem spune ca ati fost privilegiat pt faptul ca ati fost angajat pe acest post fara studiile necesare. Aveti noroc de faptul ca ati primit un avertisment si nu s-a renuntat din prima la dvs pentru a angaja pe altcineva care are aceste studii de psihopedagogie. In plus, universitatea nu s-a folosit de dvs deoarece ati fost remunerat. Poate e greu dpdv financiar sa urmati aceste cursuri, dar, daca aveti o sansa de a ramane in functie, nu o ratati.
O zi buna!
Răspuns la discuția majorare pensie de urmas
Buna seara!
Daca dvs aveti o pensie de 295 ron fiecare,cu siguranta nu acesta este punctajul mamei dvs: 0.50608, deoarece punctajul se inmulteste cu valoarea punctului de pensie si astfel rezulta valoarea pensiei. Dvs si sora dvs aveti impreuna un venit de 590 ron, ceea ce inseamna ca mama dvs are un punctaj de 0,8458...De ce nu cercetati mai bine? Vedeti ce vechime in munca a avut mama dvs,verificati daca a avut loc recalcularea pensiei potrivit Legii nr. 19/2000, HG 1550/2004 si OUG nr. 4/2005.
Răspuns la discuția alocatie de stat
Buna ziua!
Puteti face o plangere la protectia copilului pentru primirea retroactiv a alocatiei de stat.
Răspuns la discuția Spor de fidelitate
Buna ziua !
Ati raspuns cand ati pus intrebarea:"vechime neintrerupta"
Răspuns la discuția hellp
Buna ziua!
Puteti solicita in instanta dovada sanctionarii colegului, mai ales daca juristul unitatii afirma ca nu poate sanctiona de doua ori pe colegul dvs.
Răspuns la discuția asociatie noua
Buna ziua!
O cerere la primaria orasului dvs, semnata de toti proprietarii.
Răspuns la discuția hellp
Buna ziua!
ati gresit cand ati sarit sa ii raspundeti cu acceasi moneda colegului(atacandu-l in instanta).Aici intervine un pic de intelepciune.Credeti ca nu va veni un moment in care colegul dvs sa ajunga la ajutorul dvs?Daca nu credeti acest lucru, faceti tot posibilul ca acest moment sa devina realitate.
Aceasta nu inseamna sa intoarceti obrazul celalalt.
Răspuns la discuția modificare lege
Buna ziua!
"Buna ziua
Dragi colegi si utilizatori, personal ma confrunt cu multe probleme legislative ale acestei tari. Mi-as dori foarte tare sa schimb unele legi (acum ma lovesc de o lege penala neschimbata din 1934) dar din pacate va spun ca este foarte greu. Poate voi reusi ca aceste proiecte de modificare sa fie macar vizualizate de alte minti mai luminate, si poate va fi mai bine.
Dar totusi suntem in Romania.
Numai bine va doresc tuturor."
Stiu ca am gresit cand am facut referire la Legea nr.59/1934 privind cecul.Va rog frumos sa imi spuneti dvs despre care lege este vorba.
Va multumesc
Răspuns la discuția modificare lege
Buna ziua!
Din ce ati scris mi-am dat seama ca am gresit...:">. Imi puteti spune dvs despre care lege este vorba?
Va multumesc!