avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate R.Ana

Activitate R.Ana

Bună ziua! Ce se întâmplă dacă, pe F230 la semnatura contribuabil semnează persoana imputernicita , iar cand primește de la anaf sa confirme redirectionarea, deși a trimis declarație ca nu este de acord, persoana neaga ca s-ar fi discutat despre redirectionarea impozitului către Asociația respectiva, care sunt consecintele pe care le poate primi cel care a semnat?
Va mulțumesc!
Drept concediu deces.
Bună seara. Am si eu o intrebare. In urma.decesului unei persoane, care sunt nr.de zile.de concediu ce se pot lua ca si fiu/fiica, soție, nepot al defunctului. Va multumesc!
Multumesc mult pentru lămuriri
Si pentru aceste 6 luni depune dosar la casa de pensii cu actele personale , de căsătorie intre cei doi si certificatul de deces?
Buna ziua! Am si eu o intrebare. In cazul decesului soțului in urma unui accident de munca, soția poate beneficia de pensie de urmaș, aceasta ne având niciun loc de.munca. sotul a lucrat în construcții și a fost multi ani plecat cu firma in germania. Ce drepturi bănești poate avea soția de pe urma soțului. Va multumesc!
Răspuns la discuția Drepturi dividende
Va mulțumesc mult pentru lămurire. O. Seara buna!
Buna ziua! Daca am acțiuni la OMV de când s-au dat . Nu am primit niciodată nici un ban pe acestea deși la fisc apare la fiecare Sf de an că am luat. Ce trebuie sa fac și unde trebuie sa ma adresez.
Va mulțumesc
Buna ziua!
In urma unui mic accident fetiță mea s-a ars la un picioruș și în prezent sunt internata cu ea că însoțitor. Deoarece sunt angajata la o instituție de stat am solicitat acordarea unui concediu atât pentru perioada de spitalizare cât și pentru după atât cât este necesar. De la locul de munca am adus adeverință cu zilele de concediu acordate până acum pe ultimii 2 ani , așa cum ia programul, rezultând un Nr de 60 de zile concediu de lehuzie și alte 20 concediu de boala. Întrebarea mea este următoarea: cate zile de concediu mai am drept de luat, deoarece din spital mi s-a spus că nu mai am drept decât 10 zile! Daca s-au luat în calcul zilele de concediu din ultimii 2 ani, numărul de acordare nu trebuie sa fie tot pt 2? Adică 180 per total?
Va mulțumesc anticipat!
Buna ziua! Soacra mea are 63 de ani și toată viața ei nu a lucrat decât la CAP din 70 până la desființarea din 90. Nu și-a depus dosarul de pensionare deoarece de la primărie ii s-a dat o adeverință cu doar 6ani vechime , pe motiv că nu ii gasesc pe ceilalți! Unde trebuie sa ne adresam pentru a găsi și ceilalți ani? Va mulțumim anticipat!
Pai da dar ei se scuza repede că nu au găsit tot. Cred că ar trebui sa mai existe undeva o dovadă de cotizare....la ITM....undeva unde s-au dus acele cotizați de atunci! Eu asta întreb dacă știți unde anume ar trebui sa ne adresam! Va mulțumim!