avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate huminiuc

Activitate huminiuc

Buna ziua,
In legislatie se prevede faptul ca la participarea in asociere la licitatii publice,resursele grupului se cumuleaza;este valabil si in cazul demonstrarii experientei similare (ex.daca este nevoie de un contract de 10 lei,se poate cumula un contract de 7 lei de la un asociat si un altul de 3 lei de la alt asociat).
As dori sa stiu daca la constituirea unui PFA este valabil contractul de vanzare cumparare pentru sediu social sau trebuie extras CF.
In documentatia de atribuire se solicita ca si conditie obligatorie prezentarea dovezii ca societatea nu este inregistrata in CIP;nu se specifica daca este vorba de bilet la ordin,fila CEC,etc.As dori sa stiu daca este legala aceasta conditie?
vreau sa stiu daca un subantreprenor poate constitui garantia de participare la licitatie
Buna ziua,

Comisia de evaluare solicita corectarea erorilor aritmetice aparute datorita faptului ca la conversia in euro,DOCLIB lucreaza cu 4 zecimale,iar prin rotunjirea la 2 zecimale apar mici diferente fata de total;daca se prezinta formularul de oferta modificat ,ofertantul in cauza este descalificat sau nu.
Buna ziua,
Eu si sotia mea am dobandit prin vanzare-cumparare un teren,acum 12 ani;intre timp am construit pe acest teren o casa de vacanta.Datorita problemelor care au aparut in ultimul timp in legatura cu starea mea de sanatate,as dori sa cedez de buna voie, partea mea,fiului meu de 12 ani;vreau sa stiu care ar fi cea mai buna solutie.

Huminiuc V.
Buna ziua,

As dori sa stiu cum trebuie sa procedez ,pentru a renunta in favoarea fiului meu de 12 ani,la partea mea de proprietate pentru un teren si o casa.

Huminiuc V.
Buna ziua,
Am participat la o licitatie avand ca si criteriu de adjudecare oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic;initial rezultatul licitatiei a fost contestat si rezultatul contestatiei a fost in favoarea celui care a depus contestatia;CNSC a dispus reevaluarea ofertelor in termen de 12 zile,iar autoritatea contractanta a dispus in prima faza anularea licitatiei si apoi dupa ceva timp revine si declara castigatoare o societate participanta la licitatie care pe buna dreptate in conformitate cu cele prezentate la data deschiderii ofertelor,a intrunit punctajul cel mai mare.
Autoritatea contractanta a procedat corect sau nu ?
Discuție carte de munca
Buna ziua,

În anul 2006,luna august,mi-am dat demisia dintr-o societate comercială ;contractul individual de muncă încheiat cu această societate înceta în termen de 15 zile calendaristice de la data demisiei,fapt ce s-a petrecut.Conducerea societăţii a hotărât :
- sa nu-mi platească salariul pe cele 15 zile ;
- să nu-mi elibereze cartea de munca cu toate că am uzat de toate mijloacele amiabile ;rog să-mi daţi un sfat privind modul de a proceda pentru a-mi recupera acest document (perioada care a trecut de când am plecat din această societate 08.2006 - 07.2008).

Cu respect,
Huminiuc V.
As dori stiu daca am semnat deja un contract de achizitie publica de lucrari si renunt la acesta la o zi dupa semnarea acestuia,se anuleaza sau nu licitatia