avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate arxo

Activitate arxo

Buna ziua . Ce înseamnă calitatea de suspect într-un dosar ?
Mulțumesc !
Buna ziua , ieri am fost oprit de catre un domn politist rutier pentru nepurtarea centurii de siguranta atat eu cat si pasagerul , am prezentat actele el a scris pe hartie ceva dar nu am primit proces verbal, a spus ca va veni acasa in maxim 6 luni . Intrebarea mea este daca este normal nu am primit pana acum amenda fara proces verbal fara sa semnez . Nu mi-a zis nici ce a scris , nici suma amenzii.. Imi puteti spune va rog cum se procedeaza ?
Multumesc !
Răspuns la discuția Prelungire dovada Stare de Alerta
Am gresit eu dovada este expirata de 1 luna mi s-a zis la momentul respectiv ca va fii valabila pe tot parcursul starii de urgenta . Deci va fii valabila si pe parcursul starii de alerta ?
Am cautat peste tot dar nu gasesc nicaieri informatii....
Buna Seara stiti cumva daca programul Tribunalului Bucuresti revine la normal ?
Am dovada de circulatie cu drept de conducere si pe tot parcursul starii de urgenta nu a mai fost nevoie sa depunem cerere . Imi expira chiar acum pe 15 mai , stiti cumva daca si in starea de alerta se prelungeste automat fara a mai fii nevoie sa depunem cerere sau trebuie sa depunem online prin mail ? Multumesc !
Dar la Brigada Rutieră mai este necesar să mergem pentru a trece data de valabilitate pe dovadă ?
Dar la Brigada Rutieră mai este necesar să mergem pentru a trece data de valabilitate ?
Buna Seara , am citit pe pagina Ministerului Public o postare precum numai este necesar sa facem cerere de prelungire a dovezii de circulatie catre domnii procurori .
,,Din oficiu, procurorii vor emite odronanțe de prelugire a acelor dovezi pentru care anterior a fost dispus o ordonanță"
,,Ordonanțele de prelungire vor fi transmise pentru operare la unitățile de poliție competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situație excepțională"

Eu personal am trimis luna trecută prin mail cererea tip și poze cu dovada , buletin .

De data asta cum procedăm , mai este necesar sa trimitem cererea prin mail sau vor trimite automat catre unitatile de politie ?

Multumesc !
Am sunat , ati avut dreptate este suspendat programul cu publicul . Am trimis cererea prin mail . Multumesc !
Buna seara! Am intrat pe site-ul Ministerului Public si am vazut ca au publicat un comunicat despre masurile luate privind virusul COVID-19 .
Avand in vedere situatia critica in care ne aflam ,credeti ca afecteaza programul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti ?
Am dovada de circulatie si trebuie sa depun cerere pentru prelungire.... Multumesc!
Răspuns la discuția Masina radiata dosar penal
Am uitat sa specific ca si asigurarea masinii era falsa , persoana de la care am cumparat masina spunandu-mi ca el
a facut asigurarea dar nu cunostea faptul ca era falsa , eu banuiesc ca stia lucrul acesta .
Cand am fost dus la brigada rutiera pentru a mi se intocmi dosaul si pentru declaratie am inmanat agentului si o procura intre proprietarul bulgar al masinii si persoana de la care am cumparat masina , banuiesc si ca actul acesta era tot fals .
Intrebarea mea este daca si persoana de la care am cumparat masina are vină ?
Tin sa precizez ca nu am facut absolut niciun act de vanzare cumparare cu el inainte sa cumpar masina .
Multumesc mult !