avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate Francesco20

Activitate Francesco20

Buna seara! Am primit un plic de la judecătoria Prahova și anume trebuie sa ma prezint acolo în 3 săptămâni pentru rezolvarea situației în legătură cu niște amenzi Ratb mai vechi. Eu acum lucrez în București, am și domiciliul tot aici, prin urmare nu ma pot prezenta la data respectiva datorita jobului. Pe acea citație mai scrie ca îmi pot depune întâmpinarea cu 5 zile înainte de termen. Ce ma sfătuiți?Mulțumesc anticipat.
Eu m-am angajat recent în București cu program de 8 ore, o sa ma pună sa prestez munca în folosul comunității în București sau îmi va pune oprire pe salariu? Mulțumesc!
Plic Judecătorie. Bună ziua! Am fost dat în judecata de către primărie, deoarece nu am plătit niște amenzi de acum 10 ani. Pe 5 august mi - a venit acasă un plic de la judecătorie (în care scrie comunicare adresa) cum ca trebuie sa ma prezint la judecatorie în 25 de zile de la primirea plicului pentru a-mi clarifica situația. Ce ar trebui sa fac?Cu respect, Francesco
Bună seara! M-ar interesa sa știu în cât timp se elibereaza viza de flotant și dacă se poate elibera în regim de urgenta? Și cât ar costa? Mulțumesc anticipat!
Discuție Amenzi
Bună ziua! As avea și eu o întrebare legata de niște amenzi pe care le am din 2011, mai exact în luna august am avut probleme în schimbarea buletinului deoarece îmi expira și domnii de la primărie practic m-au pus sa semnez o hârtie prin care sa îmi iau angajamentul ca în timp de 10 zile sa plătesc amenzile(altfel nu îmi schimbau buletinul), acum 2 săptămâni primesc acasă o hârtie de la primărie ca dacă nu plătesc în 5 zile amenzile respective o sa se ajungă în instanta și va trebui sa prestez munca în folosul comunității. Eu momentan lucrez în București, dar domiciliul îl am în Ploiești, ce pot face în aceasta situație? Mulțumesc anticipat!

Bună seara! As avea și eu o întrebare legata de niște amenzi pe care le am din 2011, mai exact în luna august am avut probleme în schimbarea buletinului deoarece îmi expira și domnii de la primărie practic m-au pus sa semnez o hârtie prin care sa îmi iau angajamentul ca în timp de 10 zile sa plătesc amenzile(altfel nu îmi schimbau buletinul), acum 2 săptămâni primesc acasă o hârtie de la primărie ca dacă nu plătesc în 5 zile amenzile respective o sa se ajungă în instanta și va trebui sa prestez munca în folosul comunității. Eu momentan lucrez în București, dar domiciliul îl am în Ploiești, ce pot face în aceasta situație? Mulțumesc anticipat!

Taxa pe care am plătit-o a fost de 10 lei.
Mulțumesc de răspuns, mi s-a spus ca dacă nu îmi iau acest angajament de plata a amenzilor pana la sfârșitul lunii nu îmi va elibera chitanta pentru eliberarea cărții de identitate, practic m-au forțat sa fac acest lucru altfel nu îmi făceau buletinul și chiar am nevoie urgenta de el. Încă o data mulțumesc de răspuns, o zi frumoasa!
Bună seara! As dori si eu sa ma lămurească cineva cu următoarea situatie: am câteva amenzi neachitate din anul 2011 emise de Ratb, astăzi am fost sa îmi schimb cartea de identitate deoarece îmi expira și când am fost sa plătesc taxa de 10 lei la ghișeu pentru buletin am fost constrâns sa fac un angajament de plata ca pana pe 28 luna aceasta sa plătesc amenzile, altfel nu-mi elibera chitanta de 10 lei pentru schimbarea cărții de identitate. Este normal asa ceva?
În cazul în care o persoana beneficiază de indemnizație de handicap pentru vedere și se dovedește ca nu este asa ce se poate întâmpla cu persoana care a făcut acest lucru?