Va multumesc!asa o sa procedez...nu exista un proces de partaj ,doar desfacerea casatoriei si revenirea la numele anterior.
Apartamentul este proprietate personala dobindit inainte de casatorie.titlul de proprietar este pe numele de domnisoara chiar.
Buna ziua
Pe data de 4.07.2022 s a pronuntat desfacerea casatorièi si trecere sotului pe numele lui anterior deoarece poarta numele meu.
Problema este ca sunt plecata din tara,el a spart yala si a ocupat apartamentul proprietate personala inainte de casatorie.
Desi am avut alarma cu interventie bgs,am sunat la politie...acestia mi au spus ca nu pot face nimic pentru ca adresa de pe buletinul lui este acolo.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in acest sens.
Momentan astept sa treaca cele 30 zile de la pronuntare ....apoi?
Buna ziua!intr un final s a pronuntat divortul pe data de 4.07
Desi am contract cu bgs,a venit politia,deoarece fostul sot a intrat in casa proprietate personala din inainte de casatorie,fostul sot nu a putut fii dat afara sau sanctionat deoarece are adresa din ci acolo.
Cum trebuie sa procedez sa nu mi mai intre in casa?eu sunt plecata din tara.
El poarta numele meu si trebuie sa si schimbe ci pe numele anterior.
Daca nu si l schimba...tot timpul imi va intra in casa?
Ajutati ma va rog cu un sfat..pentru ca nu stiu ce sa mai fac
Buna ziua!
Daca intr un proces de divort cu aminare de pronuntare(a 3 oara) in care apartamentul este proprietate personala bun dobindit inainte de casatorie,nu exista un proces de partaj,sotul poate sa intre in casa schimband yala,fara acordul meu ?Intentionez sa plec din tara si nu va locui nimeni acolo.
Teama mea este ca se va instala acolo si poate lua bunuri .
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Buna ziua!pe data de 25.03 .2022 am avut ultima infatisare de divort,schimbarea numelui sotului (poarta numele meu)
.de atunci se tot amina pronuntarea.Este a 3 aminare
Intrebarea mea este
De cite ori sau cit timp poate fii aminata aceasta pronuntare?
Buna ziua!Am avut ultima infatisare la prosedul de divort.A ramas in pronuntare.In cit timp se poate afla decizia judecatorului si in cit timp pot intra in posesia hotararii de divort cel mai repede posibil
Deasemenea sotul poarta numele meu,am cerut la proces sa si reia numele
Ce termen are el pentru schimbarea numeleui?
Din pacate am gresit.Multumesc de atentionare
Buna seara!Azi am avut ultima infatisarea pentru divort.Apartamentul este bun dobindit inainte de casatorie.Sotul a raspuns la interogatoriu ca nu este de acord cu desfacerea casatoriei.In timpul zilei mi a blocat yala,sa nu pot intra in casa.Am reclamat la sectia de politie,am sunat la 112,intr un final prin intermediul politiei am intrat in casa.
El mi a declarat ca detine o cheie care poate bloca si debloca orice yala.apoi a intrat impreuna cu mine a luat citev lucruri.Intentionez sa schimb yala,cei de la politie mi au spus ca imi poate lasa si casa goala ca are acest drept.
Mentionez ca nu s a facut un partaj
Este normal ca el sa intre pe proprietatea mea personala si sa ia lucruri din casa? Ce ar trebui sa fac in acest sens?
Buna ziua!sunt in proces de divort,la prima infatisare sotul nu s a prezentat.Astazi este a 2 a infatisare cu martori.
Daca nici acum nu se prezinta, se finalizeaza procesul?Mentionez ca am cerut divort,evacuare si schimbarea numelui deoarece el poarta numele meu