Caut un avocat pentru județul constanța pentru un caz de accident rutier(victima este fratele meu)
Si vreau sa discut personal pentru ca s a masluit la expertiza poliției datele victimei.
As avea o intrebare in legatura cu o problema mai încurcată
Cand m am nascut mama era căsătorită cu altcineva(nu erau căsătoriți părinți mei) ulterior tatăl(meu nu stiu cum a facut si nici nu pot afla ca e mort) prin cunoștințe mi-a facut acte false pe numele lui(false ca false ca la 14 ani ala era buletin de buletin eliberat de politie), grădiniță scoala liceul cazierul toate le am pe numele lui csnd am făcut 18 ani(el murind vu 2 luni inainte) am mers sa mi schimb buletinul si nu apărea, am mers la casa casatoriilor si aparea pe numele cu care era căsătorit mama(nu tatăl biologic)
Într-un final s a impus un proces si un procuror a luat cazul(nu mi s a spus cine si numarul dosarului) acuma mai am putin si fac 20 de ani si cazul încă nu e gata.... ce naiba as putea face? Durează prea mult si deabea de mi a facut o carte provizorie)pe numele tatălui biologic)
Țin să menționez că tatăl(biologic) maia re 4 frați de 2 ori vârstei mele, trebuie sa se faca succesiuneaa la casa si eu din moment ce nu am unu din cele 2 nume valid frații mei vitregi ma pot da afara :| ce aș putea face?
Cum se procedează "pentru o mutație fara acte"
Mama mea are nevoie de cineva ca sa o ia in spatiu pentru a primi ajutor din comuna mea, si am vorbit cu o persoana si mi a spus că poate sa faca mutație fara acte cu cineva de acolo si as vrea sa stiu cum se procedează
Sunt 4 persoane pe lista pentru bulgari, tatăl meu era moștenitor si acuma am devenit eu, momentan nu vreau sa dau nici un un certificat de deces pentru ca sunt morți de bani si cand am avut nevoie de ajutor(verbal nu financiar)poc au dispărut
Tatăl meu are 3 copii cu mine 4, daca ei încearcă să scoată banii fără acord nostru si posibil sa treaca ca nu a avut moștenitori
Fratele bunici mele poate solicita o copie după certificatul de deces al bunici mele?
Pentru a întocmi niste acte la niste banii care vin din urmă(bunica mea locuia în bulgaria si de acolo vin niste bani
Ieri seara a dat o masina peste mama mea pe trecere de pietoni, eu am ajuns dupa ce a luat-o salvarea, polițistul nu a vrut sa mi de-a constatarea sau datele celui de la masina(care nici băut nu era) mi a zis ca oricum se va afla cand se va începe instanța si mi a dat carte lui de vizita cu adresa serviciul rutier constanta birou accidente (nu s a dat la televizor sau la stiri)
Eu am doar 18 ani, nu stiu ce naiba sa fac, cine se pricepe in domeniul acesta va rog sa am ajutati si explicați...
Ps. Mama mea nu are nici un act valid e in gips in spital va sta ceva timp asa, eu sunt pe numele tatălui mama are un alt nume de familie(tatăl meu e mort si am ales să stau cu ea)
Tatăl meu avea o casă ulterior după ce a decedat mi-a revenit mine.
Problema consta vecini lui n au tras gardul in linie dreapta si practic au luat din teren, ei mai aveau încă 30% din gard neterminat si au pus sârmă improvizat si m-am luat de ei ca nu-i normal sa tragă gardul înspre proprietatea desi in actul de la casa totul era in linie dreapta si mi-au zis ca asa trebuia sa fie si ca trebuie sa dărâm magazia ca sa ti faca gardul complet.
Ce ar trebui să fac?
Trebuie sa mentionez ca oameni sunt de etnie romă si cam agresivi.