avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaJ

Activitate MihaelaJ

Buna seara,

Este vre-o problema daca fac legitimatii membrilor asociatiei fara a cere bani pe ele?
Am inteles ca daca un membru vrea sa faca rau poate spune ca am dat legitimatia contra cost si nu i s-a taiat chitanta.
Vreau ca legitimatiile sa nu fie contra cost insa ce trebuie sa fac ca sa am dovada ca nu am luat bani?

Multumesc.
Răspuns la discuția Stampila Asociatiei ONG
Multumesc frumos penrtru raspunsuri.
Buna seara,
Abia am deschis o asociatie ong si am facut o stampila care o tin eu ca presedinte. Cand am fost sa fac stampila si pentru prim-vicepresedinte mi s-a spus ca nu trebuie decat o stampila (acea pe care o am deja).
Am mai intrebat persoane si la fel mi-au spus ca stampila nu o tine decat presedintele asociatiei.

Este adevarat?
Nu mai este in termen. Dar daca fac plangere impotriva martorilor mincinosi, se reia procesul?
Constructia a fost ridicata pe terenul sotului decedat care este mostenire de la parintii sotului.
Persoanei in cauza i s-a admis actiunea ca, constructor de buna credinta dar nu a ridicat singura constructia.
O parte din constructie este facuta de soacra ei, alta parte de ea cu sotul ei iar in instanta a folosit martori mincinosi.
Persoana respectiva a introdus actiunea dupa ce soacra si sotul ei a decedat.

Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in acest caz.

Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Joi voi merge la judecatorie sa depun actele unei asociatii ONG insa nu am trecut si un cenzor stiind ca legea nu obliga sa fie un cenzor daca asociatia are mai putin de 100 de persoane inscrise. Azi cineva mi-a zis ca trebuie sa am si un cenzor.
Va intreb pe dumneavoastra. Este obligatoriu sa trec si un cenzor in acte?

Multumesc anticipat.
15 mai 2010 pentru anul 2009?
Dar daca de exemplu acum infiintez un ONG si vreau si eu sa strang cei 2% pentru anul in curs, nu pot depunde actele de luna viitoare? Cam atunci ies toate actele cu Ajutorul Lui Dumnezeu.
Răspuns la discuția DONAÞIA
Asociatie.
AdinaCristinaV a scris:

Si cat ar costa doar acea stampila? Nu imi permit sa platesc un avocat si presupun ca punerea unei stampile este mai ieftin si cu restul sa ma descurc.

Ceva de genul asta caut si eu.